Avaa verkkovarasto

Norton Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Lukuisat Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Identity Safe -toiminnon ansiosta voit ottaa Identity Safe -tiedot mukaasi ja käyttää niitä liikkeellä ollessasi. Voit luoda verkkovaraston ja tallentaa tietosi sinne. Voit käyttää Identity Safeen tallennettuja henkilökohtaisia tietojasi miltä tahansa tietokoneelta, jolla on internet-yhteys.

Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston.

Avaa verkkovarasto -ikkunassa käytössäsi ovat seuraavat vaihtoehdot:

Käytä tallennettuja kirjautumistietoja antamalla Identity Safe -salasanasi

Voit antaa verkkovarastosi Identity Safe -salasanan.

Näytä salasanavihje

Näyttää salasanavihjeen, jonka annoit Identity Safe -verkkovarastoa luodessasi.

Avaa varasto

Voit kirjautua verkkovarastoon.

Luo uusi varasto

Voit palauttaa verkkovaraston ja luoda uuden varaston.

Kun verkkovarasto palautetaan, kaikki verkkovarastossa olevat tiedot poistetaan lopullisesti.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Lompakon lisääminen

Muistiinpanon muokkaaminen tai poistaminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70596068_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013