Muistiinpanojen muokkaaminen

Norton Identity Safe -aloitussivun Muistiinpanojen muokkaaminen -osio auttaa tallentamaan ja hallitsemaan luottamuksellisia henkilökohtaisia tietojasi. Jos sinulla on paljon tunnistenumeroita, voi olla vaikeaa hallita niitä kaikkia. Muistiinpanojen muokkaaminen tallentaa kaikki luottamukselliset tietosi turvallisesti, ja voit käyttää niitä helposti ollessasi verkossa. Muistiinpanojen muokkaamisessa voit tallentaa henkilötunnuksen sekä ajokortin, vakuutussopimuksen ja passin numerot.

Voit tallentaa myös yksityisiä tilejä, lukkoyhdistelmiä, asiakirjoja, muistiinpanoja, lentobonusnumerosi, pankkitilisi numeron, tietoturvakysymyksiä sekä laki- ja taloustietoja.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Otsikko

Voit tarkastella luetteloa kaikista muistiinpanoistasi.

Luettelo päivitetään sen jälkeen, kun tallennat Tiedot -kohtaan syöttämäsi muistiinpanot.

Tiedot

Voit antaa muistiinpanoillesi otsikon ja muita tietoja.

Uusien muistiinpanojen luominen

Voit luoda uusia muistiinpanoja.

Tallenna

Voit tallentaa uusia muistiinpanoja.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun lisäät muisiinpanon tai muokkaat sitä.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit muokata muistiinpanoa.

Muistiinpanojen poistaminen

Voit poistaa muistiinpanon.

Muistiinpanon muokkaaminen tai poistaminen

Tietoja suojausasetuksista

Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.