Tietoja selainasetuksista

Norton Identity Safe -työkalun selainasetuksissa voit määrittää, miten Identity Safe toimii verkkoa käyttäessäsi.

Symantec suosittelee oletusarvoisten selainasetusten säilyttämistä.

Selainasetusten avulla voit

• määrittää Identity Safen näyttämään kirjautumistietosi ja osoitteesi aina, kun käyt verkkosivustolla

• ottaa kirjautumistietojesi automaattisen täyttämisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä

• ottaa selaimen salasanan hallintatoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä

• tallentaa kirjautumistietosi automaattisesti aina, kun käyt verkkosivustolla.

Selainasetusten käyttö Windows-käyttöjärjestelmässä: valitse Norton Identity Safe -pääikkunasta hammasrataskuvake ja valitse sitten Selaus -välilehti.

Selainasetusten käyttö Mac-käyttöjärjestelmässä: valitse valikkoriviltä Norton Identity Safe, osoita Asetukset ja osoita sen jälkeen Selaa -välilehteä.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Kirjautumisen tallentaminen

Voit määrittää seuraavat asetukset:

• Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustolle Voit tallentaa niiden verkkosivustojen kirjautumistiedot, joilla käyt. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Aina

• Ei

• Ask

• Poista selaimen salasanan hallintatoiminto käytöstä : Voit määrittää, miten haluat selaimen salasanojen hallintatoiminnon toimivan. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kyllä

• Ei

• Ask

Tietorivi

Voit määrittää seuraavat asetukset:

• Näytä kirjautumiseni, kun minulla on useita kirjautumistietoja samalle sivustolle : Kirjautumistietosi näytetään aina käydessäsi verkkosivustolla, jolla on useita kirjautumistietoja.

• Näytä täyttövaihtoehtoni aina, kun käyn lomakkeen sisältävällä sivulla : Osoitteet näytetään aina käydessäsi verkkosivulla, joka sisältää henkilötiedoilla täytettäviä lomakkeita.

• Kehota minua avaamaan varastoni Saat kehotteen avata varastosi aina, kun käyt verkkosivustolla, jolla on täytettäviä lomakkeita.

Täyttäminen

Täytä kirjautumistietoni automaattisesti, kun käyn verkkosivustoilla : Kirjautumistietosi täytetään automaattisesti, kun käyt verkkosivustolla.

Automaattinen tietojen antaminen sivuilla, jotka sisältävät tietoturvauhkia : Voit määrittää, miten haluat Identity Safen reagoivan tietoturvauhkia sisältäviin verkkosivustoihin. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kyllä

• Ei

• Ask

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015