Norton-valikko

Norton-valikolla voit käyttää erilaisia Suojaus tietojen kalastelulta-, Identity Safe- ja Norton Safe Web -toimintoja. Norton-työkalurivi lisätään automaattisesti Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-selaimiin, kun Norton Identity Safe asennetaan.

Norton-valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Tuote-esittely

Norton Identity Safe esitellään lyhyesti. Saat paremman kuvan Norton Identity Safe -tuotteen toiminnoista valitsemalla Seuraava.

Raportoi sivusto

Voit lähettää Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon uusimman arvion Symantecille.

Asetukset

Voit avata Selausasetukset -ikkunan.

Oletushakuasetukset

Voit oppia, kuinka selaimen oletushakukoneen asetukset määritetään.

Oma Norton Account -tili

Voit avata verkkosivuston https://account.norton.com.

Norton Account -tilin avulla voit rekisteröidä tuotteesi Symantecille ja hallita kaikkia Norton-tuotteitasi yhdessä paikassa.

Ota käyttöön Norton Safe Share / Poista Norton Safe Share käytöstä

Voit ottaa Jaa-asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Voit jakaa verkkosivuston ystäviesi kanssa Facebookin, Twitterin, LinkedIn-palvelun, Yahoo Mailin, Hotmailin tai Google Mailin kautta. Jaa-asetus on käytössä oletuksena. Voit poistaa Jaa-asetuksen käytöstä Poista Norton Safe Share käytöstä -valinnalla.

Määritä verkon välityspalvelin

Voit käyttää Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunaa.

Kun käytät välityspalvelinta verkkoyhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää välityspalvelimen tiedot.

Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa voit antaa automaattisen määrityksen asetukset, välityspalvelinasetukset ja välityspalvelimen todennusasetukset. Verkon välityspalvelimen asetuksien avulla voit luoda yhteyden Internetiin esimerkiksi aktivoidaksesi tuotteen tai käyttääksesi tukipalveluita.

Ohje

Voit käyttää Norton-valikko-ohjesivua.

Tietoja Norton Identity Safesta

Voit tarkastella Tietoja Norton Identity Safesta -ikkunaa.

Voit päivittää Norton Identity Safe -tuotteesi käyttämällä Tietoja Norton Identity Safesta -sivulla olevaa Hae uusia päivityksiä -linkkiä.

Voit myös tutustua Symantecin käyttöoikeuskäytäntöön Tietoja Norton Identity Safesta -ikkunassa.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Norton-työkalurivin tai Norton-työkalurivi-painikkeen käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Tietoja verkkosuojauksesta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595362_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013