Identity Safen määrittäminen onnistui

Norton Identity Safen avulla voit luoda verkkovaraston, johon voit tallentaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten luottokorttitietoja ja salasanoja. Voit luoda verkkovaraston asentamalla Norton Identity Safe -määritystiedoston. Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkuna tulee näkyviin, kun verkkovarasto on luotu.

Voit parantaa verkkohakukokemustasi asettamalla Norton Safe Searchin oletushakukoneeksesi. Voit tarkistaa jo ennen verkkosivun avaamista, onko se vahingollinen. Norton Safe Search käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Suorita asennus loppuun napsauttamalla Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunan alareunassa olevaa Aloitus -painiketta.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Tietoja Tuonti/vienti-asetuksista

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595286_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013