Henkilötietokortti

Norton Identity Safe sallii kortin lisäämisen tai muokkaamisen. Kun käytät Identity Safea henkilökohtaisten tietojesi hallitsemiseen, tietosi ovat turvassa identiteettivarkailta ja näppäinvakoojilta.

Identity Safen avulla voit kirjoittaa tietoja seuraaviin luokkiin:

Yleinen

Voit kirjoittaa tietoja, kuten kortin nimi, nimi, sukupuoli ja syntymäaika. Voit myös asettaa salasanan ja näin antaa lisäsuojauksen kortillesi.

Jos käytät korttia jonkin muun kuin oletusalueesi verkkosivustolta, kentät eivät välttämättä täyty oikein. Esimerkki: kortissasi on oletuksena Yhdysvaltojen alue, mutta olet Ranskan verkkosivulla. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää Ranskan korttia alueena, kun täytät verkkosivun lomakkeen.

Yhteystiedot

Voit antaa yhteystietosi. Yhteystiedot ovat sellaisia tietoja, kuten sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

Luottokortti

Voit antaa luottokorttisi tiedot. Tavalliset luottokorttitiedot sisältävät kortin tyypin, viimeisen voimassaolon tiedot ja kortin numeron. Luottokortin numerossa voi olla enintään 16 lukua.

Turvallisuussyistä Identity Safe ei näytä luottokorttinumeroa kokonaisuudessaan. Vain neljä viimeistä numeroa näytetään.

Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunaan pääsee myös Identity Safe -valikosta, joka on Norton-työkalurivillä.

Lompakon lisääminen

Tietoja suojausasetuksista

Tietoja Kirjautumisista

Tietoja muistiinpanoista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595275_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013