Kirjautumisten muokkaaminen

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa voit tarkastella niitä kirjautumisia, joita haluat Identity Safen hallitsevan. Kirjautumistiedot ovat esimerkiksi sähköpostin kirjautumistunnisteita ja verkkopankkipalveluiden tunnistetietoja.

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna sisältää seuraavat valinnat:

Kirjautumiset

Voit tarkastella kaikkia kirjautumisia, joita haluat haluat Identity Safen hallitsevan.

Voit järjestellä kirjautumiset eri kansioihin. Jos et halua luokitella kirjautumisia kansioon, kirjautumiseen liittyvän verkkosivuston nimi tulee näkyviin. Kirjautumiset-osa näyttää oletuksena kansioiden aakkosellisen luettelon. Napsauttamalla kansion kuvaketta näet kaikki kansiossa olevat kirjautumiset. Kun valitset kansion luettelossa olevan verkkosivuston nimen, kirjautumistiedot tulevat näkyviin Tiedot-alueella.

Voit hallita kirjautumisia myös Norton Identity Safe -aloitussivulla.

Voit myös tehdä seuraavia toimintoja Kirjautumiset-osassa:

• Uudelleenjärjestä kirjautumiset.

Voit siirtää kirjautumisen yhdestä kansiosta toiseen muokkaamalla kirjautumistietoja.

• Muokkaa kirjautumistietoa.

Voit muokata tallennettuja kirjautumistietoja, kuten nimi, kansio tai salasana.

Tiedot

Voit tarkastella kirjautumis- ja salasanatietoja Tiedot -osassa. Voit myös tarkastella kirjautumissalasanan vahvuutta.

Kirjautumisten muokkaaminen -ikkuna sisältää seuraavat valinnat:

Etsi

Voit etsiä Identity Safe -palvelussa olevia kirjautumisia.

Kirjautumisten muokkaaminen -toiminnossa voidaan käyttää älykästä hakua, joka tunnistaa kirjaimet sitä mukaa, kun ne syötetään. Tulokset suodatetaan kirjoittamiesi merkkien perusteella.

Luo uusi kansio

Voit luoda kansioita, joihin voit koota samantyyppisiä kirjautumisia.

Kun annat kirjautumistietosi verkkosivustolla, Identity Safe kehottaa sinua tallentamaan sivuston kirjautumistiedot. Voit tallentaa kirjautumistietosi kansioon, jonka loit Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa. Valitse kansio Kansio -pudotusvalikosta.

Kun lisäät uuden kirjautumisen, Kansio -pudotusvalikossa näkyy automaattisesti se kansio, johon edellinen kirjautuminen on tallennettu.

Luo uudet kirjautumistiedot

Voit lisätä kirjautumistiedon manuaalisesti.

Voit lisätä kirjautumistiedon manuaalisesti verkkosivustolle.

Jos haluat lisätä kirjautumisen verkkosivustolle, kirjoita URL-osoitteen eteen http:// tai https://.

Jos olet tallentanut kirjautumisen verkkosivustoa varten, voit kyseisellä sivustolla käydessäsi määrittää Identity Safe -asetuksia, jotka liittyvät kirjautumistietojen automaattiseen tai manuaaliseen täyttämiseen.

Kun valitset Luo uudet kirjautumistiedot, Identity Safe näyttää oletuksena https://.

Kun olet tallentanut uuden kirjautumistiedon, voit avata verkkosivun nopeasti Tiedot-osion Osoite -asetuksella.

Poista

Voit poistaa kirjautumisen tai kansion, jonka haluat poistettavan Identity Safe -profiilista.

Kun valitset Poista Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa, näkyviin tulee varoitus. Varoituksessa kerrotaan, että Norton Identity Safe poistaa pysyvästi kirjautumisen tai kansion, jonka olet valinnut poistettavaksi Identity Safe -profiilistasi.

Seuraavat vaihtoehdot ovat valittavissa Tiedot -osassa:

Nimi

Näyttää sen verkkosivuston nimen, jota varten olet tallentanut kirjautumistiedot.

Voit tarkastella verkkosivuston nimeä, jonka annoit Nimi-kenttään kirjautumistiedon tallentamisen yhteydessä. Kun valitset kirjautumisen Kirjautumiset-osasta, kirjautumistiedot näkyvät Tiedot-osassa. Voit myös muokata kirjautumisen nimeä Tiedot -osassa Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Osoite

Näyttää sen verkkosivuston URL-osoitteen, jota varten olet tallentanut kirjautumistiedot. Voit myös avata verkkosivuston nopeasti napsauttamalla URL-osoitetta.

Kun valitset kirjautumistiedon Kirjautumiset-osasta, sen tiedot näkyvät Tiedot -osassa. Voit tarkistaa tietosi ja avata verkkosivuston kirjautumissivun välittömästi.

Identity Safe antaa myös vaihtoehdon muuttaa sen sivuston URL-osoitetta, jota varten olet tallentanut kirjautumistiedot. Jos haluat tehdä niin, napsauta Muuta -linkkiä Osoite-asetuksen vierestä.

Varmista, että uusi URL-osoite kuuluu samaan toimialueeseen kuin nykyinen URL-osoite. Jos esimerkiksi nykyinen URL-osoite on http://www.symantec.com ja haluat vaihtaa sen, voit vaihtaa sen osoitteeseen http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Et kuitenkaan voi vaihtaa URL-osoitetta muotoon http://www.symantec.edu.

Käyttäjän nimi

Näyttää tallennetun kirjautumisen käyttäjänimen.

Voit muuttaa käyttäjänimeä napsauttamalla Muuta -linkkiä, joka on Käyttäjänimi-asetuksen vieressä.

Kirjoita uusi käyttäjänimi Käyttäjänimi -ikkunan Anna uusi käyttäjänimi -kenttään. Uusi käyttäjänimi näkyy, kun seuraavan kerran käyt sillä verkkosivustolla, jota varten tallensit kirjautumistiedot.

Salasana

Näet tallennetun kirjautumisen salasanan.

Voit tarkastella salasanaa Näytä -linkkiä napsauttamalla. Kun napsautat tätä linkkiä, Norton Identity Safe kehottaa sinua antamaan nykyisen varaston Identity Safe -salasanan Vahvista Identity Safen salasana -ikkunassa.

Vahvista Identity Safen salasana -ikkuna tulee näkyviin vain, jos olet muuttanut Identity Safen salasanasi suojaustasoa Salasana ja suojaus -ikkunassa.

Piilota -linkki piilottaa salasanan. Salasana piilotustilassa Identity Safe näyttää vain kahdeksan merkkiä salasanasi pituudesta riippumatta. Kirjautumisten muokkaaminen -toiminto antaa myös visuaalisen esityksen kirjautumissalasanan vahvuudesta. Napsauttamalla Lisätietoja -linkkiä saat lisätietoa vahvojen salasanojen luomisesta.

Identity Safe tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa kirjautumissalasanaasi. Sinun täytyy ensin katsoa salasanaa napsauttamalla Näytä -linkkiä. Tämän jälkeen voit vaihtaa salasanan Salasana -kentässä.

Muokattu

Näet päivämäärän ja kellonajan, jolloin teit viimeksi muutoksia Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Identity Safe päivittää päivämäärän ja kellonajan silloinkin, kun muokkaat asetuksia Norton-työkalurivin Identity Safe -kohdasta.

Tässä asetuksessa päivämäärä näkyy muodossa KK/PP/VVVV, kellonaika AM/PM-muodossa TT:MM:SS. Jos esimerkiksi teit muutoksia 08.06.2011 klo 15.00, päivämäärä ja aika näytetään muodossa 06/08/2011 3:00:00 PM.

Vaadi Identity Safe -salasana ennen täyttöä

Kysyy Identity Safen salasanaa ennen kirjautumisen automaattista täydennystä.

Teet kirjautumistietosi turvallisemmiksi tällä asetuksella. Voit esimerkiksi käyttää tätä asetusta verkkopankissa.

Täytä automaattisesti tällä sivulla

Täyttää automaattisesti kirjautumisesi vierailemillesi verkkosivustoille.

Symantec suosittelee tätä vaihtoehtoa kirjautumistietojen täyttämiseen Web-sivulla.

Lähetä automaattisesti, kun tämä kirjautuminen valitaan

Kirjautuu automaattisesti verkkosivuille, joita varten olet tallentanut kirjautumistiedot.

Tämä vaihtoehto on käytössä vain, jos valitset Täytä automaattisesti tällä sivulla -vaihtoehdon.

Identity Safe antaa varoitusilmoituksen aina, kun teet muutoksia Tiedot -osiossa ja siirryt Kirjautumiset -osaan tallentamatta tekemiäsi muutoksia. Varoitusilmoituksessa kehotetaan tallentamaan muutokset, ennen kuin suoritat muita toimintoja Kirjautumiset-osassa.

Norton-työkalurivin Varasto auki -valikossa voit tarkastella tallennettujen kirjautumisten tietoja ja käyttää niitä verkkosivujen automaattiseen täyttöön.

Voit tarkastella, kopioida tai muokata verkkovarastoon tallennettuja kirjautumistietoja tai kortteja myös Norton-työkalurivin Kirjautumisavustaja -toiminnolla.

Kirjautumisavustaja -ikkunassa on seuraavat vaihtoehdot:

Verkkosivustojen kirjautumiset

Voit tarkastella selaimeen parhaillaan ladatun verkkosivuston kirjautumistietoja.

Kortit

Voit tarkastella verkkovarastoon tallennettuja kortteja.

Kaikki kirjautumiset

Voit tarkastella kaikkia verkkovarastoon tallennettuja kirjautumistietoja.

Jos olet tallentanut yhdelle verkkosivustolle useita kirjautumistietoja, voit valita käytettävät kirjautumistiedot Kirjautumisavustaja -ikkunan vasemmassa yläkulmassa olevasta pudotusvalikosta.

Norton Identity Safe havaitsee automaattisesti verkkosivuilta kirjautumiskentät, joita ei ole täytetty automaattisesti tai jotka Identity Safe on täyttänyt väärin, ja näyttää nämä tiedot selaimen Tarvitsetko apua? -valikkorivillä. Tarvitsetko apua? -valikkorivin avulla voit käyttää tallennettuja kirjautumistietojasi. Jos haluat antaa Identity Safe -tietosi manuaalisesti, voit kopioida ja liittää tiedot valitsemalla Kopioi.

Jos olet valinnut Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Vaadi Identity Safe -salasana ennen täyttöä -asetuksen, sinun on vahvistettava verkkovaraston salasana Kirjautumisavustaja -ikkunassa, jotta voit hallita kirjautumistietoja.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen

Kirjautumistietojen tallentaminen

Tietoja suojausasetuksista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595252_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013