Verkkovaraston salasanan luominen

Norton Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Lukuisat Norton Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Norton Identity Safen avulla voit luoda verkkovaraston, johon voit tallentaa Norton-tilisi Identity Safe -tiedot. Voit käyttää henkilökohtaisia Identity Safe -tietojasi miltä tahansa tietokoneelta, jolla on internet-yhteys.

Tämä ikkuna tulee näkyviin, jos Norton-tiliisi ei ole liitetty verkkovarastoa.

Kirjautumistietojen, korttien, ja muistiinpanojen tallentamisen ja muiden toimintojen lisäksi voit tehdä seuraavat toiminnot verkkovaraston avulla:

• Tuo Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta tiedostosta. Voit myös tuoda tiedot tuotteen vanhemmassa versiossa tallennetusta siirrettävästä profiilista nykyiseen versioon.

• Vie Identity Safe -tiedot .DAT-tiedostoon.

Norton-tiliä kohden voi luoda vain yhden verkkovaraston.

Luo verkkovaraston salasana -ikkunassa käytössäsi ovat seuraavat vaihtoehdot:

Luo salasana

Voit määrittää Identity Safe -palvelun salasanan.

Verkkovaraston luominen edellyttää vahvaa salasanaa. Jos määritetty salasana on heikko, Identity Safe kehottaa antamaan vahvan salasanan.

Identity Safe sallii verkkovaraston luomisen vain, jos vahva salasana on luotu.

Vahvista salasana

Voit vahvistaa salasanan.

Salasanavihje

Tallenna salasanavihje, josta on apua, jos unohdat salasanan.

Luo varasto

Voit luoda verkkovaraston.

Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Identity Safe -tietojen vieminen

Identity Safe -tietojen tuominen

Tietoja Norton Identity Safe -verkkovarastosta

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70595087_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/08/2013