Norton Identity Safe

Norton Identity Safe auttaa hallitsemaan henkilötietoja ja suojaa verkkomaksutapahtumasi.

Seuraavien Norton Identity Safe -toimintojen avulla voit tarkastella arkaluontoisia tietojasi:

Kirjautumiset

Voit hallita kirjautumistietoja, kuten verkkopankin kirjautumistunnukset, sähköpostitunnukset ja salasanat.

Kortit

Voit tallentaa henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteet, syntymäaika ja luottokorttitiedot.

Muistiinpanot

Voit hallita henkilökohtaisia tietoja, kuten passin tiedot ja sosiaaliturvatunnukset.

Voit lisätä Identity Safe -tietosi valitsemalla Norton Identity Safe -verkkosivun oikeassa reunassa olevan Kortit -, Kirjautumiset - tai Muistiinpanot -kuvakkeen.

Voit asettaa Norton Identity Safe -pääsivun aloitussivuksesi käyttämällä Norton Safe Search -toiminnon alla olevaa kotikuvaketta.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos et olet asettanut Norton Identity Safe -pääsivua aloitussivuksesi.

Voit myös käyttää seuraavia Norton Identity Safe -verkkosivun toimintoja:

Näytä

Voit valita kortti-, kirjautumis- ja muistiinpanotiedot seuraavassa näkymässä:

• Pienoiskuvakenäkymä

• Ruudukkonäkymä

Näyttö

Voit järjestää kirjautumistietosi pudotusvalikossa olevan vaihtoehdon mukaan. Pudotusvalikossa on useita luokkia, kuten Sähköposti, Pankkiasiat, Ostokset ja Verkkoyhteisöt. Myös kirjautumisten luomisen aikana luodut kansiot näytetään pudotusvalikossa. Jos haluat tarkastella kaikkia kyseisen kansion kirjautumistietoja, voit valita kansion pudotusvalikosta.

Tämä toiminto on käytettävissä vain Kirjautumiset-toiminnolla.

Etsi varastosta

Voit etsiä nopeasti korteista, kirjautumisista ja muistiinpanoista erikseen.

Norton Safe Search

Tehostaa verkkohakujen suorittamista. Norton Safe Search käyttää hakutulosten luomiseen Ask.com-palvelua. Norton Safe Search määrittää kullekin luodulle hakutulokselle sivuston turvallisuustilan ja Norton-luokituksen.

Tietoja Norton Identity Safe -ohjelmasta

Tietoja Lompakosta

Tietoja Kirjautumisista

Tietoja muistiinpanoista