Norton Power Eraserin aiemman korjausistunnon peruuttaminen palauttamalla korjaus

Jos luulet, että Norton Power Eraser on poistanut rekisteritiedoston tai muun tiedoston tietokoneelta tarpeettomasti, voit peruuttaa korjausistunnon ja palauttaa näin tiedostot tai rekisteriavaimet.

Korjauksen palauttaminen

1. Käynnistä Norton Power Eraser.

2. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

3. Valitse Kumoa edellinen korjaus -kuvake.

4. Valitse Edelliset korjausistunnot -ikkunasta peruutettava korjausistunto ja napsauta Seuraava.

5. Valitse Edelliset korjausistunnot -ikkunasta palautettavat tiedostot ja napsauta Peruuta.

6. Suorita palauttaminen loppuun napsauttamalla Käynnistä uudelleen.

7. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, Norton Power Eraser näyttää luettelon palautetuista tiedostoista. Napsauta Valmis.

Muita Norton Power Eraser -toimintoja:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70458950_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/08/2017