Norton Power Eraserin asetusten määrittäminen

Norton Power Eraser tarjoaa mahdollisuuden asettaa verkkoon välityspalvelimen, säätää lokiasetuksia, tarkistaa käyttöjärjestelmävaihtoehdot ja ottaa mukaan rootkit-tiedostojen tarkistuksen.

Norton Power Eraserin asetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton Power Eraser.

2. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset.

4. Ruudulle avautuu verkon välityspalvelimen asetusten, lokiasetusten, monikäynnistystarkistuksen ja rootkit-tiedostojen tarkistuksen vaihtoehdot.

5. Jos verkossa käytetään välityspalvelinasetuksia internet-yhteyttä muodostettaessa, määritä verkon välityspalvelinasetukset napsauttamalla Määritä.

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos et ole varma välityspalvelinasetuksista, valitse Tunnista asetukset automaattisesti.

Jos käytössä on automaattinen kokoonpanon komentosarja, valitse Käytä automaattista kokoonpanon komentosarjaa ja kirjoita komentosarja URL-tekstikenttään.

• Jos tiedät välityspalvelinasetukset, valitse Käytä HTTP-yhteyksissä välityspalvelinta ja kirjoita sitten palvelimen osoite ja portin numero.

• Jos välityspalvelin edellyttää oikeuksien tarkistamista, valitse Yhteyden muodostaminen palomuuriin tai välityspalvelimeen edellyttää vahvistusta. Anna käyttäjätunnus ja salasana.

7. Kun verkon välityspalvelinasetukset on päivitetty, valitse Käytä ja sitten OK.

8. Jos tietokoneella on useampi kuin yksi käyttöjärjestelmä, voit tarkistaa kaikkien niiden järjestelmä- ja rekisteritiedostot Norton Power Eraserilla. Jos haluat tarkistaa useita käyttöjärjestelmiä, valitse Ota monikäynnistystarkistus käyttöön.

Jos tietokoneellesi on asennettu vain yksi käyttöjärjestelmä, näkyy monikäynnistystarkistuksen asetus harmaana.

9. Lokiasetukset voi määrittää seuraavin tavoin:

• Jos haluat vaihtaa lokitiedoston sijaintia, valitse uusi sijainti selaamalla.

• Jos haluat poistaa lokihistorian, valitse Poista lokihistoria.

• Jos haluat palauttaa oletusasetukset, valitse Käytä oletusasetuksia.

Kun lokihistoria on poistettu, aiempia Norton Power Eraser -korjausistuntoja ei voi peruuttaa.

10. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, poista valinta kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

Rootkit-tiedostojen tarkistus suoritetaan vain nykyisessä käyttöjärjestelmässä ja edellyttää tietokoneen käynnistämistä uudelleen. Rootkit-tiedostojen tarkistuksessa ei tarkisteta toista käyttöjärjestelmää, vaikka käyttöjärjestelmävaihtoehtojen tarkistus olisi otettu käyttöön.

11. Valitse Käytä ja sitten OK.

Muita Norton Power Eraser -toimintoja:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70458654_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/07/2018