Automaattisten tehtävien käyttöönotto tai käytöstä poisto

Norton 360 Online suojaa tietokonetta huomaamattomasti automaattisia tehtäviä suorittaen. Näitä automaattisia tehtäviä ovat virustarkistusten suorittaminen, internet-yhteyden valvonta, varmuuskopioiden päivittäminen ja tietoturvapäivitysten lataaminen. Nämä toiminnot suoritetaan tausta-ajona tietokoneen ollessa päällä.

Jos jokin kohde vaatii käyttäjän huomiota, Norton 360 Online näyttää viestin, joka kertoo nykyisen tilan tai kehottaa käyttäjää tekemään jotakin. Se, että viestejä ei näy, merkitsee sitä, että Norton 360 Online hoitaa tehtävänsä ja tietokone on suojassa.

Voit myös käynnistää Norton 360 Online -ohjelmiston koska tahansa ja tarkistaa yhteenvedosta tietokoneen tilan tai tarkastella tietoturvatietoja.

Kun taustalla suoritetaan tehtäviä, Norton 360 Online -ohjelma ilmoittaa siitä viestillä, joka näkyy tehtäväpalkin oikeassa reunassa ilmaisinalueella. Näet viimeisimpien Norton 360 Online -ohjelman suorittamien tehtävien tulokset, kun seuraavan kerran avaat Norton 360 Online -pääikkunan. Kun haluat nähdä ajankohtaisen raportin Norton 360 Online -ohjelman toiminnoista, voit katsoa yhteenvedon Kuukausiraportti -ikkunassa.

Automaattisten tehtävien ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Tarkat asetukset -kohdan alta Tehtävien ajoitus.

3. Tee Ajoitus -ikkunan Automaattiset tehtävät -välilehdessä jokin seuraavista:

• Valitse automaattisesti suoritettava toiminto.

Lisää valintamerkki Tehtävät -valintaruutuun, jotta voit ottaa kaikki toiminnot käyttöön.

• Poista valintamerkki toiminnon kohdalta, jos et halua, että se suoritetaan automaattisesti.

Poista valintamerkki Tehtävät -valintaruudusta, jotta voit ottaa kaikki toiminnot pois käytöstä.

4. Napsauta Käytä.

5. Valitse Sulje.

Kuukausiraportin tarkastelu

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman tilasta

Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7044309_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/09/2011