Norton-palvelun aktivoiminen

Jos haluat käyttää kaikkia Norton-palvelun toimintoja, sinun pitää ensin aktivoida palvelun. Aktivointi vähentää ohjelmien laitonta käyttöä ja takaa, että käytössä on aito Symantec-ohjelma.

Jos internet-yhteys on muodostettu, aktivointi tapahtuu automaattisesti, kun käynnistät palvelun ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen. Jos et aktivoinut palvelua asennuksen aikana, Norton pyytää aktivointia aina, kun käynnistät palvelun. Saat myös säännöllisesti aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen, kunnes olet aktivoinut palvelun.

1. Käynnistä Norton-palvelu.

2. Valitse pääikkunasta Uudista tai Aktivoi nyt.

Voit myös napsauttaa aktivointihälytyksestä Aktivoi.

3. Kirjaudu pyydettäessä Norton-tiliisi Norton-tilin kirjautumistiedoilla.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos sinulla on tuotetunnus, valitse Anna tunnus, anna tuotetunnus ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

• Jos käytössäsi on käyttöoikeuksia, valitse tilaus ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

• Jos haluat ostaa käyttöoikeuden, valitse Osta tilaus. Sinut ohjataan Norton-verkkokaupan sivustolle, jossa voit suorittaa ostosi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70306846_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/10/2016