Norton 360 -ominaisuudet

Norton 360:n nykyiset ominaisuudet Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Norton 360 yhdistää ennakoivan suojauksen uhkia vastaan, automaattisen varmuuskopioinnin ja tietokoneen optimointityökalut yhteen kattavaan ratkaisuun, joka auttaa suojaamaan uhkilta ja tiedostojen menetyksiltä sekä pitämään tietokoneen huippukunnossa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Aina ajan tasalla oleva tuoteversio: Norton lähettää automaattisesti tärkeitä tuote- ja toimintopäivityksiä vuoden varrella. Uusin versio asennetaan ilman käyttäjän toimia.

• Uhkien poistokerros: Tarjoaa suojauksen viruksia, vakoiluohjelmia, haittaohjelmia ja muita verkkohyökkäyksiä vastaan. Estää vaaralliset verkkosivustot ja epäilyttävät lataukset.

• Scam Insight: Tarkistaa sivuston maineen ja ilmoittaa, onko henkilökohtaisten tietojen antaminen turvallista, jotta verkkorikolliset eivät pääse varastamaan henkilökohtaisia tietojasi.

Tärkeimmät ominaisuudet

• Proactive Exploit Protection (PEP) -järjestelmä suojaa Windows-laitteita niin sanotuilta nollapäivän hyökkäyksiltä. Nämä hyökkäykset pyrkivät käyttämään hyväksi Windows-sovellusten tai itse käyttöjärjestelmän tietoturva-aukkoja, joita ei ole vielä havaittu tai ehditty korjata.

• Emulaattori suorittaa ja analysoi tuntemattomat ja epäilyttävät tiedostot suojatussa, eristetyssä virtuaaliympäristössä. Näin testataan, kuinka tiedostot toimivat, ennen kuin niiden suorittaminen sallitaan käyttäjän laitteella.

• Norton-tilin pilvipohjaisten ohjainten avulla voit korjata, päivittää, uusia ja asentaa Norton 360 -ohjelman muutamalla napsautuksella internetin välityksellä. Mac®-tietokoneesi, älypuhelimesi, tablettisi ja muiden laitteittesi Norton-suojausta voidaan hallita yhdestä paikasta.

• Verkon puolustuskerros torjuu verkkouhat ennen kuin ne pääsevät tietokoneeseen.

• Ajastaa resursseja vaativat tehtävät suoritettavaksi sinä aikana, kun tietokone ei ole käytössäsi.

• Älykäs Norton Insight -tekniikka ottaa kohteeksi vain riskialttiit tiedostot, minkä tuloksena tarkistukset ovat entistä nopeampia, harvemmin suoritettavia ja lyhytkestoisempia.

• Nortonin suojausjärjestelmässä on monta patentoitua suojauskerrosta, jotka tunnistavat ja poistavat uhkia muita tekniikoita nopeammin ja tarkemmin.

• Varmuuskopioiden selainpohjainen käyttö pilvipalvelulla mahdollistaa valokuvien, videoiden ja muiden verkkoon varmuuskopioitujen tiedostojen lataamisen ja jakamisen milloin ja missä tahansa.

• Tietokoneen optimointi ratkaisee yleiset tietokoneongelmat, vapauttaa muistia, poistaa tarpeettomat tiedostot ja puhdistaa kiintolevyn.

• Norton System Insight näyttää tiedostojen ja sovellusten vaikutuksen tietokoneen suorituskykyyn, jolloin tietokoneen toiminta voidaan säätää parhaaksi mahdolliseksi.

• Automaattinen varmuuskopiointi varmuuskopioi valokuvat, musiikin ja muut tärkeät tiedostot, kun et käytä tietokonetta, joten se ei häiritse toimintaasi eikä sinun tarvitse muistaa varmuuskopiointia itse.

• Älykäs kahden suunnan palomuuri estää verkkorikollisia tunkeutumasta tietokoneellesi ja varastamasta henkilökohtaisia tietojasi, mutta ei jatkuvasti pyydä tekemään suojauspäätöksiä.

• Norton Identity Safe suojaa henkilötietosi, kun teet ostoksia, hoidat pankkiasioita ja pelaat verkossa tai selaat sitä. Ohjelmiston ansiosta voit kirjautua sivustoille yhdellä napsautuksella ja täyttää verkkolomakkeet automaattisesti, jotta verkkorikolliset eivät pääse käsiksi tietoihisi näppäinpainallukset tallentavilla ohjelmilla.1

• Lapsilukitustoimintojen hallinnan avulla voit käyttää Norton Family -toimintoja Norton 360 -tuotteella.

• Hiljaisessa tilassa hälytyksiä ja päivityksiä ei käytetä, jotta pelien tai elokuvien käyttö ei keskeytyisi.

• Nortonin Lataustiedot-ohjelman 2.0-versio auttaa tunnistamaan vaaralliset tiedosto- ja sovelluslataukset ennen kuin ne suoritetaan tai asennetaan tietokoneelle.

• File Insight antaa tietokoneellasi olevista tiedostoista tarkat tiedot, kuten tiedoston alkuperän (verkkosivuston osoitteen) ja tiedon, voidaanko siihen luottaa.

• Se tarkistaa sähköposti- ja pikaviestit epäilyttävien linkkien ja liitteiden sekä muiden verkkorikollisten käyttämien temppujen varalta.

• Tietoturva-aukkojen suojaus suojaa käyttöjärjestelmän, sovellukset, selaimet ja selaimen laajennukset tietoturva-aukoilta.

• SONAR -käytönpohjainen suojaus valvoo tietokonetta epäilyttävän käytön varalta ja havaitsee nopeasti uudet hyökkäykset, crimeware-haittaohjelmat sekä muut uhat.

• Norton Bootable Recovery Tool luo DVD- tai USB-tallenteen, jonka avulla tartunnan saaneen tietokoneen saa takaisin käyttökuntoon. Sitä voi käyttää silloinkin, kun tietokone ei edes toimi kunnolla tai käynnisty uudelleen.

• Kuukausiraportista näet tiedot Nortonin edellisen kuukauden aikana suorittamista suojaustoimenpiteistä.

• AntiSpam käyttää samaa tekniikkaa, jolla suuret yritykset estävät vaaralliset ja vilpilliset sähköpostit.

• Norton Safe Web suojaa tietokonettasi ennakolta selatessasi internet-sivuja, sillä se varoittaa heti hakutuloksissa haitallisista sivustoista ja huijaussivustoista.

• Käynnistyksen hallinta auttaa lyhentämään tietokoneen käynnistymiseen vaadittavaa aikaa.

• Bandwidth Management 2.0 rajoittaa toissijaisia Norton-päivityksiä, kun muodostat yhteyden 3G-verkkoihin, jotta päivitysten lataaminen ei kuluta kuukausittaista datakiintiötäsi tai aiheuta liikakäyttömaksuja.

• Suojaus tietojen kalastelulta torjuu tietojen kalastelusivustot, joiden avulla verkkohuijarit yrittävät varastaa rahasi, salasanasi ja identiteettisi.

• Selaimen suojaus suojaa ennakoivasti: se tarkistaa ja torjuu verkkouhat selaimen ladatessa ja pysäyttää uhat, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa.

• Virransäästöasetukset maksimoivat kannettavan tietokoneen akun keston lykkäämällä tehtäviä, kunnes tietokone on kytketty verkkovirtaan.

• Maksuton tekninen tuki puhelimen, sähköpostin tai verkkojuttelun välityksellä.

1 Norton Identity Safe -tuki Microsoft Edge -selaimelle on tällä hetkellä saatavilla vain englanninkielisenä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70057459_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/07/2018