Tiedostojen varmuuskopiointi

Kun varmuuskopiointiasetukset on määritetty Norton 360 Online -ohjelmistossa, varmuuskopioinnin suorittaminen on helppoa. Jos olet määrittänyt, että kaikki varmuuskopiosarjat varmuuskopioidaan automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Norton 360 Online suorittaa kaikkien varmuuskopiosarjojen varmuuskopioinnin automaattisesti, kun tietokoneesi on päällä, mutta ei suorita mitään muita tehtäviä. Norton 360 Online ei kuitenkaan varmuuskopioi tiedostojasi automaattisesti, jos ne kopioidaan CD-, DVD- tai Blu-ray-levylle. Näihin kohteisiin varmuuskopiointi edellyttää käyttäjän toimia.

Voit suorittaa varmuuskopioinnin koska tahansa riippumatta siitä, onko Norton 360 Online määritetty varmuuskopioimaan tiedostot automaattisesti. Jos olet esimerkiksi lisännyt tai muokannut tärkeitä tiedostoja, ja haluat olla varma, että ne ovat turvassa. Tässä tapauksessa voit suorittaa varmuuskopioinnin manuaalisesti. Voit myös suorittaa varmuuskopioinnin päivän päätteeksi, jos et halua odottaa automaattista varmuuskopiointia.

Voit tarkastella varmuuskopiointitietoja Tietoturvahistoria -ikkunan varmuuskopioluokassa.

Tiedostojen varmuuskopiointi

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja Suorita varmuuskopiointi nyt.

2. Suorita varmuuskopiointi Norton 360 Online -ohjelmiston antamia ohjeita noudattaen.

Jos esimerkiksi valitset varmuuskopioinnin CD-levyille, Norton 360 Online pyytää asettamaan asemaan tallentavan CD-levyn.

3. Valitse Varmuuskopiointi -ikkunasta Sulje.

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkasteleminen ja muuttaminen

Optisen varmuuskopiointiaseman asentaminen

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958606_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011