Estetyn ohjelman salliminen

Joskus Norton 360 Online -ohjelmiston palomuuri estää tiettyjä ohjelmia muodostamasta yhteyttä internetiin. Tällaisia ohjelmia saattavat olla mm. virtaustoistosovellukset, verkkopelit tai työnantajalta saamasi mukautetut liiketoimintasovellukset. Jos olet varma, että tällaisen ohjelman ottama yhteys internetiin ei vaaranna turvallisuuttasi, voit poistaa ohjelman internet-yhteyden eston.

Estetyn ohjelman salliminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehdeltä ohjelma, jolle haluat sallia Internetin käytön.

4. Valitse ohjelman kohdalta avautuvasta Käyttö -pudotusvalikosta Salli.

5. Valitse Käytä.

Estetyn ohjelman salliminen Tietoturvahistoria -ikkunasta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tehtävät -ikkunan Yleiset tehtävät -kohdasta Tarkista tietoturvahistoria.

3. Valitse Tietoturvahistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta Palomuuri - Tapahtumat.

4. Valitse estettyyn ohjelmaan liittyvä palomuuritapahtuma.

5. Valitse Lisätietoja.

6. Valitse Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunan Toiminnot -kohdassa Salli.

Ohjelman poistaminen

Tietoja ohjelmasäännöistä

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958602_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011