Tietoja Identiteetin suojauksen asetuksista

Identiteettivarkaat yrittävät usein saada käyttäjät luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja huijausverkkosivustojen avulla. Nämä sivustot saattavat muistuttaa ostossivustoja tai verkkopankkisivustoja. Norton 360 Online suojaa käyttäjän henkilöllisyyttä tarkistamalla avattujen sivustojen aitouden.

Suojaus tietojen kalastelulta, Norton Safe Web ja Identity Safe Norton 360 Online -tuotteessa tekevät internetin käytöstä ja verkkotapahtumien tekemisestä turvallista.

Kun Norton 360 Online asennetaan, Norton-työkalurivi lisätään Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimiin. Norton 360 Online suojaa Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimia, kun otat käyttöön Turvallinen verkon käyttö -toiminnon.

Suojaus tietojen kalastelulta näyttää seuraavia seikkoja käyttämistäsi sivustoista:

• Onko sivulla turvallista antaa luottamuksellisia tietoja

• Onko sivusto huijaussivusto

• Onko verkkosivusto Symantecin hyväksymä

• Kuuluuko sivu epäilyttävään sivustoon

• Jos tiedetään, että sivusto antaa häiritseviä tuloksia

Norton Safe Web kertoo, että web-sivusto on haitallinen, ennen kuin se avataan. Se tarjoaa turvallisen internetin käyttöympäristön näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä.

Kun otat Norton Safe Webin käyttöön, hakutulosten vieressä voi näkyä seuraavia kuvakkeita:

Nortonin suojaama -kuvake

Osoittaa, että tämä sivusto on VeriSignin luottama

Vihreä OK

Ilmaisee, että sivustoa on turvallista käyttää

Punainen rasti

Ilmaisee, että sivusto saattaa yrittää asentaa haittaohjelmistoja tietokoneellesi, mikä tekee sivuston käytöstä epäturvallista.

Keltainen huutomerkki

Ilmaisee, että sivusto voi antaa ärsyttäviä tuloksia.

Harmaa kysymysmerkki

Ilmaisee, että Norton Safe Web ei ole analysoinut sivustoa eikä sillä ole riittävästi tietoa sivustosta.

Norton 360 Online -ohjelman Identity Safe -toiminto mahdollistaa kirjautumisten tallentamisen ja suojauksen. Toiminto pysyy kuitenkin aktivoitumattomana, kunnes luot Identity Safe -salasanan ja kirjaudut Identity Safe -toimintoon. Salasana suojaa tietokonettasi estämällä Identity Safe -toiminnossa olevien tietojesi luvattoman käytön.

Voit määrittää Identity Safe -toiminnon seuraavilla Norton 360 Online -ohjelman alueilla:

• Identity Safe -kohta Identiteetin suojauksen Asetukset -ikkunassa

• Identiteetin suojaus -kohta Norton 360 Online -pääikkunassa

Identity Safe tarjoaa seuraavat toiminnot turvalliseen toimintaan verkkotapahtumissa:

Identity Safe -toiminnot

Toiminto

Kuvaus

Neuvo

Kirjautumisten muokkaaminen

Mahdollistaa kirjautumistietojen hallinnan

Näihin tietoihin kuuluvat mm. sähköpostiohjelmaan ja verkkopankkiin kirjautumisessa käytetyt tunnistetiedot.

Kun tallennat kaikki kirjautumistietosi Identity Safe -palveluun, voit tehdä seuraavaa:

• Seurata helposti kaikkia kirjautumiasi

• Käynnistää nopeasti kirjautumista vaativat sivustosi

Muokkaa kortteja

Mahdollistaa henkilökohtaisten tietojesi hallinnan yhdessä paikassa

Voit käyttää tietoja, jotka tallennat kortteihin, seuraavia tarkoituksia varten:

• Lomakkeiden automaattinen täyttäminen

• Arkaluonteisten tietojen antaminen ilman, että ne on kirjoitettava internetissä.

Tällä tavoin Identity Safe suojaa sinua näppäilyntallennusohjelmilta, jotka varastavat identiteettisi ja väärinkäyttävät sitä.

Muistiinpanojen muokkaaminen

Antaa sinun tallentaa ja hallita luottamuksellisia tietoja

Muistiinpanojen muokkaamisessa voit asettaa tietoja, kuten henkilötunnus, ajokortin numero, vakuutussopimuksen numero sekä laki- ja taloustiedot.

Useiden tunnuslukujen hallinnasta tulee vaikeaa. Muistiinpanojen muokkaamisessa voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tunnuksesi erittäin turvallisesti ja voit käyttää niitä helposti ollessasi verkossa.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958587_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011