Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman oletusasetukset tarjoavat turvallisen ja tehokkaan tavan suojata tietokone automaattisesti. Jos haluat kuitenkin muuttaa tai mukauttaa suojausasetuksia, pääset käyttämään useimpia ohjelman ominaisuuksia Asetukset-ikkunasta.

Voit mukauttaa Norton 360 Online -ohjelman asetuksia seuraavilla tavoilla:

• Käytössä/Ei käytössä -valinnalla voit ottaa toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Jos poistat toiminnon käytöstä, Käytössä/Ei käytössä -kytkimen väri muuttuu punaiseksi. Tämä on merkki siitä, että tietokone on alttiina tietoturvauhille. Jos otat toiminnon käyttöön, Käytössä/Ei käytössä -kytkimen väri muuttuu vihreäksi. Tämä on merkki siitä, että tietokone on suojattu tietoturvauhilta.

• Voit vetää kunkin suojausominaisuuden liukukytkimen haluamaasi asetukseen. Useimmiten liukukytkinasetus määrää, ratkaiseeko Norton 360 Online tietoturvauhat automaattisesti vai kysyyko se sinulta, ennen kuin se suorittaa toimintoja.

• Voit mukauttaa suojaustoimintoa joko valitsemalla jonkin mukauttamista varten annetuista vaihtoehdoista tai antamalla pyydetyt tiedot. Useimmat näistä vaihtoehdoista voidaan valita tai jättää valitsematta valintaruuduilla.

Oletus kaikkiin -valinnalla voit palauttaa kaikki oletusasetukset.

• Voit valita haluamasi vaihtoehdon pudotusluettelosta.

• Voit valita tai jättää valitsematta Pikaohjaimet -vaihtoehdon.

Norton 360 Online -ohjelmistossa useimpien asetuksien ikkunassa voidaan myös valita Käytä oletusasetuksia. Tällä valinnalla palautat asetukset niiden oletusarvoihin.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta suojaustoiminto, jota haluat mukauttaa.

3. Määritä haluamasi asetus aukeavassa ikkunassa.

Joissakin tapauksissa sinun täytyy napsauttaa välilehteä, jotta voit käyttää sillä olevia asetuksia.

4. Tee Asetukset -ikkunassa jokin seuraavista:

• Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

• Sulje ikkuna tallentamatta muutoksia valitsemalla Sulje.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Pikaohjain-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä