Lisäpilvitallennustilan ostaminen

Tilaukseesi sisältyy tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän. Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä ja tarjoaa mahdollisuuden ostaa lisää tallennustilaa.

Sinun ei tarvitse odottaa, että Norton-tuote ilmoittaa pilvitallennustilan tarpeesta. Lisätilaa voi ostaa koska tahansa.

Norton 360 -tilauksiin ei voi ostaa lisää verkkotallennustilaa. Norton 360 -tilaus on päivitettävä seuraavaan tilaukseen. Lisätietoja saat asiakas- ja tukipalvelusta.

Internet-yhteyden on oltava auki lisäpilvitallennustilan ostamista varten.

Me tarjoamme 25 Gt pilvitallennustilaa kutakin-tuotetunnusta kohti. Voit jakaa Norton-tilillesi varatun pilvitallennustilan tietokoneidesi välillä. Tämä onnistuu esimerkiksi kun Norton-tuote on asennettu kahdelle tietokoneelle ja molemmat on liitetty samaan Norton-tiliin. Voit jakaa tallennustilan kahden tietokoneen välillä. Ensimmäiselle tietokoneelle käytetään 10 Gt pilvitallennustilaa. Kun toisen tietokoneen pilvitallennustila aktivoidaan samaa Norton-tiliä käyttäen, tietokone voi käyttää jäljellä olevaa 15 Gt:n tilaa.

Pilvitallennustilan määrä vaihtelee tilauksen mukaan.

Lisäpilvitallennustilan ostaminen varmuuskopioinnin aikana

1. Kun Norton-tuote ilmoittaa, että pilvitallennustilaa tarvitsee ostaa lisää, valitse Osta lisää tallennustilaa.

Selain avaa suojatun sivun, jossa voit ostaa lisää pilvitallennustilaa.

Osta lisää tallennustilaa -vaihtoehto ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa Norton-tuotteissa.

2. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Lisäpilvitallennustilan ostaminen muissa tilanteissa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Lisää tilaa.

Selain avaa suojatun sivun, jossa voit ostaa lisää pilvitallennustilaa.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Video: Lisäverkkovarmuuskopiointitilan ostaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958560
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/11/2021