Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen Windows-käyttöjärjestelmässä

Nortonin pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Jos tilaukseesi sisältyy Pilvivarmuuskopiointi, saat maksuttoman pilvitallennustilan osana tilausta. Kohdasta Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen tilissä voit tarkistaa, kuuluuko pilvivarmuuskopiointi tilaukseesi.

Varmuuskopiointi auttaa suojaamaan tietojasi, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteisto vikaantuu vakavasti. Pilvivarmuuskopioinnin avulla voit varmuuskopioida Windows-laitteiden tiedostot turvalliseen pilvitallennustilaan. Suojatun pilvitallennustilan sijainti on eri kuin sijainti, jossa yleensä säilytät tiedostoja tietokoneellasi. Onnettomuudet, jotka vahingoittavat tietokonettasi tai tuhoavat sen, eivät vahingoita varmuuskopioita, sillä ne on tallennettu eri sijaintiin. Voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiin tai ladata ne mille tahansa laitteelle koska vain.

Ennen kuin käynnistät pilvivarmuuskopiointi-toiminnon, varmista, että Windows-tietokoneellesi on asennettu Nortonin laitesuojaus. Asenna Nortonin laitesuojaus lukemalla Nortonin laitesuojauksen lataamisesta ja asentamisesta.

Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopioinnin asetukset -ikkunasta Missä -välilehti.

4. Napsauta Suojattu pilvitallennustila -kohdasta Aktivoi ilmaiseksi -linkkiä.

5. Kun sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjoita NortonLifeLock-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

Joskus taustapalvelun katkos tai palvelimen huoltokatko voi estää sinua aktivoimasta pilvivarmuuskopiointia. Mikäli näin tapahtuu, kokeile aktivointia taas vähän ajan kuluttua. Voit tarkistaa Norton-palvelun tilasivulta, onko palvelussa käyttökatkos.

Kun olet aktivoinut pilvivarmuuskopioinnin, voit luoda varmuuskopiosarjan ja alkaa varmuuskopioida tiedostoja suojattuun pilvitallennustilaan. Lisätietoja on artikkelissa Nortonin pilvivarmuuskopioinnin käytön aloittaminen.

Pilvitallennustila vaihtelee tilauksen mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958554
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/04/2021