Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

Varmuuskopiointi auttaa suojaamaan tietojasi, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteistosi vikaantuu vakavasti. Jos tilaukseesi sisältyy Norton-varmuuskopiointi, saat tietyn määrän ilmaista pilvitallennustilaa ja voit ostaa tarpeen mukaan lisätallennustilaa. Voit myös tallentaa varmuuskopiotiedostosi omalle tallennuslaitteellesi.

Pilvivarmuuskopiointi on aktivoitava, ennen kuin ensimmäisen varmuuskopioinnin voi suorittaa.

Jos haluat käyttää pilvivarmuuskopiointia, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen.

Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopioinnin asetukset -ikkunasta Missä -välilehti.

4. Napsauta Suojattu pilvitallennustila -kohdasta Aktivoi ilmaiseksi -linkkiä.

5. Kirjoita pyydettäessä Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958554
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 15/07/2020