Palautettavien tiedostojen valitseminen

Kun varmuuskopioituja tiedostoja palautetaan Norton 360 Online -ohjelmalla, varmuuskopiosarjasta ei aina välttämättä ole tarpeen palauttaa kaikkia tiedostoja. Voit palauttaa ne tiedostot, jotka ovat voineet vahingoittua, poistettu vahingossa tai muokattu virheellisesti. Norton 360 Online tarjoaa monia tapoja valita vain ne tiedostot, jotka sinun tarvitsee palauttaa.

Napsauttamalla Etsi tiedostoja tai kansioita saa näkyviin kaikki varmuuskopioidut tiedostot. Palautettavat tiedostot voi valita luettelosta kunkin valintaruutua napsauttamalla. Hakutuloksia voi tarkentaa Selaa tiedostoja -ikkunan vasemmassa reunassa näkyvien tiedostoluokkien perusteella.

Tulosten suodatusperusteet ovat valittavissa Luokka -kohdassa ikkunan vasemmalla puolella. Perusteet ovat:

Kaikki tiedostotyypit

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjan tiedostoja.

Tiedostoluokat

Voit tarkastella kaikkia vasemmanpuoleisessa osiossa näkyviä, varmuuskopioituja tiedostoluokkia. Kun tiedostoluokkaa napsauttaa, luokan kaikki varmuuskopioidut tiedostot tulevat näkyviin oikeanpuoleiseen osioon.

Kansiot

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjaan kuuluvia varmuuskopioituja kansioita, jotka sisältävät tiedostoja.

Valitut tiedostot

Voit tarkastella kaikkia palautettavia tiedostoja ja kansioita.

Yksittäistä tiedostoa voi etsiä Haku -toiminnolla. Voit myös jättää tiedostoja valitsematta oikeanpuoleisesta ruudusta, jos et halua palauttaa niitä.

Palautettavat tiedostot voi valita jollakin seuraavista tavoista tai tapoja yhdistellen:

Palauta kaikki tiedostot ja tiedostoluokat

Voit palauttaa kaikki varmuuskopiosarjan tiedostot.

Tiedostojen etsiminen ja palauttaminen

Voit etsiä haluamaasi tiedostoa varmuuskopioitujen tiedostojen joukosta tiedoston nimen tai nimen osan perusteella ja palauttaa sen. Voit käyttää haussa myös yleismerkkejä, kuten tähtimerkkiä (*) ja kysymysmerkkiä (?), ja etsiä tiedostoja ja kansioita niiden avulla. Kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi *.doc voi etsiä Microsoft Wordilla luotuja tiedostoja.

Tiettyyn tiedostoluokkaan kuuluvien yksittäisten tiedostojen palauttaminen

Näet kuhunkin luokkaan kuuluvien tiedostojen luettelon, josta voit valita palautettavat tiedostot.

Voit valita palautettavat tiedostot ja tiedostoluokat Palauta tiedostot -ikkunasta.

Kaikkien varmuuskopioitujen tiedostojen valitseminen ja palauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Valitse Palauta tiedostot -ikkunasta Tiedostot -kohdan vierestä Palauta kaikki tiedostot ja tiedostoluokat.

Varmuuskopiosarjan kaikki tiedostot ja kansiot valitaan ja palautetaan.

Palautettavien tiedostojen etsiminen ja valitseminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Kirjoita Haku -kenttään kohtaan Tiedostot tiedostonimi, sen osa tai sen tiedostotunnus.

3. Valitse Haku.

Ikkuna näyttää luettelon tiedostoista, joiden nimi sisältää kirjoittamasi tekstin.

4. Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja napsauta OK.

5. Toista vaiheet 2 - 4, jos haluat lisätä tiedostoja palautettavien tiedostojen luetteloon.

Yksittäisen tiedostoluokan valitseminen ja palauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Tiedostot -kohdasta Etsi tiedostoja tai kansioita.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta osiosta, Näytä tulokset kohteelle -kohdasta tiedostoluokka, johon kuuluvia tiedostoja haluat palauttaa.

4. Valitse oikeanpuoleisesta osiosta jokin seuraavista:

• Valitse palautettavat tiedostot.

• Jos haluat palauttaa kaikki kansiossa olevat tiedostot, lisää valintamerkki Varmuuskopiot -kohdan viereiseen valintaruutuun.

5. Toista vaiheet 3 - 4, jos haluat lisätä tiedostoja palautettavien tiedostojen luetteloon.

Voit tarkastella valitsemiasi tiedostoja käyttämällä Näytä tulokset kohteelle -kohdan Valitut tiedostot -toimintoa.

6. Valitse OK.

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958548_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011