Tiedostojen palauttaminen

Hyvän varmuuskopion tarkoitus on, että siitä voidaan tarvittaessa palauttaa tiedostoja. Norton 360 Online tarjoaa helpon tavan palauttaa varmuuskopioidut tiedostot.

Norton 360 Online näyttää oletusarvoisesti uusimman varmuuskopiosarjan sijainnin sekä tiedostojen alkuperäiset sijainnit.

Tiedostoja palauttaessasi voit muuttaa seuraavia asetuksia:

Mistä palautetaan

Voit valita minkä tahansa varmuuskopiosarjan, joista tiedostot palautetaan.

Jos varmuuskopio on ulkoisella tallennusvälineellä, väline on yhdistettävä tietokoneeseen, jotta tiedostot voidaan palauttaa. Norton 360 Online näyttää luettelon kaikista tietokoneella havaituista varmuuskopiosarjoista.

Tiedostot

Voit palauttaa varmuuskopioidut tiedostot valitsemallasi varmuuskopiosarjalla. Voit myös käyttää Haku -toimintoa, etsiä tiedostoja nimellä ja lisätä valitut tiedostot palautettavaksi. Voit valita kaikki tiedostoluokat lisäämällä valintamerkin Palauta kaikki tiedostot ja tiedostoluokat -kohtaan Tiedostot -otsikon vieressä. Voit lisäksi etsiä tiedostoja tiedostoluokkien ja kansioiden perusteella käyttämällä Etsi tiedostoja tai kansioita -toimintoa.

Varmuuskopiosarjan tiedostoja voi tarkastella tiedostoluokittain.

Minne palautetaan

Voit palauttaa tiedostot niiden alkuperäisiin sijainteihin tai valita uuden sijainnin. Norton 360 Online näyttää palautettavien tiedostojen kokonaismäärän ja yhteiskoon.

Jos alkuperäisessä sijainnissa on samannimisiä tiedostoja, palautettavat tiedostot korvaavat ne.

Jos tiedostot on varmuuskopioitu CD- tai DVD-levyille, älä palauta niitä kopioimalla niitä suoraan varmuuskopiointilevyiltä tietokoneelle. Kun Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostoja CD- tai DVD-levyille, sen on joskus jaettava tiedostoja eri levyille. Jos kopioit tiedoston suoraan varmuuskopiointilevyltä, saatat itse asiassa kopioida vain osan tiedostosta. Kun tällaista tiedostoa yritetään avata, se vaikuttaa olevan vioittunut. Käytä siis palauttamiseen Norton 360 Online -ohjelmiston palautustoimintoa.

Tiedostojen palauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Tee Palauta tiedostot -ikkunassa jokin tai useampia seuraavista:

• Valitse sijainti kohdasta Palauta kohteesta.

• Valitse palautettavat kohteet kohdasta Tiedostot.

• Valitse sijainti kohdasta Palauta kohteeseen.

3. Valitse Palauta tiedostot.

4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita tiedostojen palauttamisen suorittamiseksi loppuun.

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958542_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011