Kuvien, musiikin tai muiden tärkeiden tiedostojen palauttaminen Norton-varmuuskopiosarjoista

Norton-varmuuskopiointitiedot on helppo palauttaa, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteistosi vikaantuu palautuskelvottomaksi. Voit halutessasi palauttaa varmuuskopiosarjat kokonaisuudessaan tai varmuuskopiosarjaan kuuluvat yksittäiset tiedostot. Voit myös määrittää, mihin haluat palauttaa varmuuskopioidut tiedostot.

Norton-varmuuskopiotiedostojen tai koko varmuuskopiosarjojen palauttaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

3. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palauta kohteesta -kohdasta Näytä kaikki.

Napsauta varmuuskopiosarjaa ja valitse sitten OK.

4. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Tiedostot -kohdasta Etsi tiedostoja tai kansioita.

Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja napsauta OK.

5. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palauta kohteeseen -kohdassa Alkuperäinen sijainti.

Valitse Muuta sijaintia ja seuraa ohjeita, jos et halua palauttaa tiedostoja niiden alkuperäiseen sijaintiin.

6. Valitse Palauta tiedostot ja sitten Sulje.

Video: Tiedostojen palauttaminen varmuuskopiosarjasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958542
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/06/2019