Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Norton 360 Online mahdollistaa varmuuskopioiden tallentamisen moniin eri sijainteihin. Voit valita eri sijainnin, jos varmuuskopiointi sitä vaatii tai jos haluat tallentaa varmuuskopiot useisiin sijainteihin niiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

1. Varmista, että tietojen varmuuskopiointiin käytettävä laite on liitettynä tietokoneeseen ja että siihen on kytketty virta.

2. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

3. Valitse Missä -välilehdellä sijainti tai laite, johon varmuuskopiot tallennetaan.

Jos laite tai sijainti ei näy luettelossa, valitse Päivitä luettelo.

4. Valitse Tallenna asetukset.

Tietoja varmuuskopioiden sijainneista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958527_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/09/2011