Tietoja varmuuskopioinnista

Säännöllinen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä tavoista suojata tietokoneella olevia tärkeitä tiedostoja. Jos menetät tietosi, Norton 360 Online antaa sinun palauttaa ne myöhemmin. Jos esimerkiksi poistat vahingossa tärkeän tiedoston tai tietokoneeseen tulee laitevika, joka tuhoaa joitakin tiedostoja. Tässä tapauksessa voit palauttaa menetetyt tiedostot varmuuskopioista.

Varmuuskopioihin voi myös tallentaa vanhoja ja harvoin käytettyjä tiedostoja, jotka muuten täyttäisivät turhaan tietokoneen kiintolevyä. Kun tällaiset tiedostot on varmuuskopioitu, ne voidaan poistaa tietokoneelta ja palauttaa tarvittaessa myöhemmin varmuuskopiosta.

Norton 360 Online -ohjelmalla tiedostot voi varmuuskopioida kätevästi mille tahansa Windows-käyttöjärjestelmän tunnistamalle tallennusvälineelle. Varmuuskopion tallennuspaikkana voi toimia ulkoinen kiintolevy, verkkokansio, CD-, DVD- tai Blu-ray-levy, iPod, flash-muisti, kamera, puhelin tai jokin muu laite.

Varmuuskopioitujen tiedostojen tilan näkee kuvakkeiden peittokuvista ja Ominaisuudet -sivun Varmuuskopiointi -välilehdeltä. Kuvakkeiden peittokuvat ilmaisevat varmuuskopioinnin tilan. Varmuuskopiosarjan viimeisin varmuuskopiointipäivämäärä ja muut tiedot näkyvät Ominaisuudet-sivun Varmuuskopiointi -välilehdellä. Halutessaan kuvakkeiden peittokuvat ja varmuuskopiointitiedot voi poistaa käytöstä.

Varmuuskopiosarjaan voi aina lisätä uusia tiedostoja tai niistä voi poistaa vanhoja tiedostoja, siitä huolimatta, minkä varmuuskopiointitavan valitsee. Varmuuskopiosarjan tiedostojen lisääminen ja poistaminen onnistuu pikavalikosta, jonka saa näkyviin napsauttamalla tiedostoa kakkospainikkeella.

Tietoja varmuuskopioinnin valmistelusta

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958518_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011