Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Norton 360 Online alkaa suojata tietokonetta automaattisesti heti, kun ohjelma on asennettu. Se ylläpitää suojausta päivittämällä itsensä säännöllisesti. Tietokoneen turvallisuutta voi kuitenkin lisätä entisestään opettelemalla välttämään tietokoneeseen ja sen sisältämiin tiedostoihin kohdistuvia uhkia.

Sähköpostiuhkia voi välttää seuraavasti:

• Avaa vain sellaiset sähköpostiviestien liitteet, jotka tulevat luotetusta lähteestä ja joita tiedät odottaa.

• Poista kaikki epätoivotut viestit avaamatta niitä.

• Älä vastaa viestiin, jos epäilet sen olevan roskapostia. Poista se.

• Varo sähköpostiviestejä, joissa pyydetään luottamuksellisia tietoja, ja vahvista pyynnön aitous ennen vastaamista.

Tietojen kalastelulta voi suojautua seuraavasti:

• Kun avaat web-sivun, kirjoita osoite suoraan selaimeen, älä napsauta linkkiä.

• Anna henkilökohtaisia tietoja vain luotetuille sivustoille. Näitä sivustoja ovat esimerkiksi sellaiset, joiden Web-osoite alkaa "https" tai joiden alakulmassa näkyy lukkokuvake.

• Älä koskaan anna henkilökohtaisia tietoja, jos joku pyytää niitä odottamattomasti.

Viruksia, matoja ja troijalaisia voi välttää seuraavasti:

• Siirrä tiedostoja tietokoneelle vain tunnetusta ja luotettavasta lähteestä.

• Älä lähetä äläkä vastaanota tiedostoja pikaviestiyhteyksien välityksellä.

• Katkaise pikaviestiyhteys heti, jos pikaviestiohjelman kaveriluettelossa olevalta henkilöltä alkaa tulla outoja viestejä, tiedostoja tai web-linkkejä.

Mainosohjelmia voi välttää seuraavasti:

• Älä hyväksy selaimen näyttämiä epäilyttäviä virheilmoituksia.

• Varo "ilmaisia" tarjouksia. Tällaiset paketit saattavat sisältää vakoiluohjelmia.

• Lue asentamiesi ohjelmien käyttöoikeussopimus läpi huolellisesti. Älä asenna ohjelmia, joiden mukana täytyy asentaa muita ohjelmia.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman tilasta

Tietoja Norton 360 Online -kuvakkeesta

Tietoja ongelmatilanteissa toiminnasta

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958244_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011