Tietoja täydestä suojauksesta

Norton 360 Online antaa tietokoneelle täyden suojan, joka kattaa mm. virustorjunnan ja vakoiluohjelmasuojauksen, suojan identiteettivarkauksia vastaan sekä varmuuskopioinnin ja tietokoneen optimoinnin. Sen suojausominaisuuksien valikoima kattaa kaikki mahdolliset uhat, joten tietokonetta voi käyttää työhön ja pelaamiseen turvallisin mielin.

Kun Norton 360 Online on asennettu ja varmuuskopioiden kohdesijainti määritetty, ohjelmisto huolehtii lopusta. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään muuta suojatakseen tietokonetta. Norton 360 Online antaa sinun myös mukauttaa palomuurin asetuksia ja mainosohjelmien suojausasetuksia. Voit myös asettaa omat aikataulusi automaattisille toiminnoille.

Norton 360 Online -ohjelmiston suojausominaisuudet jaotellaan neljään luokkaan:

Tietokoneen suojaus

Estää ja poistaa virukset ja vakoiluohjelmat sähköpostiviesteistä ja avatuilta verkkosivuilta, suojaa uusilta uhilta, tarkistaa ja puhdistaa sähköpostien liitetiedostot sekä suojaa yhteydet ja tietokoneen ja verkon välisen tietoliikenteen.

Identiteetin suojaus

Auttaa suojautumaan henkilöllisyyden varastamiselta ja varmistaa verkkosivujen aitouden.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioi tärkeät tiedostot ja tiedot lukuisiin tallennussijainteihin.

Tietokoneen optimointi

Etsii ja korjaa yleiset tietokoneongelmat, poistaa tarpeettomat evästeet ja tiedostot sekä eheyttää kiintolevyn tietokoneen toiminnan tehostamiseksi.

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Luottamuksellisten tietojen suojaaminen

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958241_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011