Tietoja yhteysongelmien ratkaisemisesta

Norton 360 Online käyttää internetiä monien suojaustoimintojensa ylläpitoon. Jos käytät välityspalvelinta Internet-yhteyden muodostamiseen, sinun täytyy määrittää Norton 360 Online -ohjelman välityspalvelimen asetukset. Verkon välityspalvelimen asetukset voi määrittää Hallinta-asetukset -ikkunassa.

Jos tietokone ei saa yhteyttä Internetiin Norton 360 Online -ohjelmiston asentamisen jälkeen, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi.

Verkon välityspalvelimen asetusten määrittäminen

Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958235_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011