Tietoja optimoinnin tehokkaasta käytöstä

Norton 360 Online optimoi tietokoneen kiintolevyn tarvittaessa automaattisesti, mikä ei vaadi käyttäjältä minkäänlaisia toimenpiteitä. Voit kuitenkin omaksua tiettyjä käytäntöjä, joiden ansiosta Norton 360 Online pystyy suorittamaan automaattisen optimoinnin tehokkaammin.

Seuraavat käytännöt tehostavat automaattista optimointia:

Jätä tietokone toisinaan päälle, vaikka et käyttäisikään sitä

Norton 360 Online optimoi levyn tietokoneen ollessa päällä, mutta ei käytössä. Jos katkaiset aina tietokoneesta virran heti, kun olet lopettanut tietokoneen käyttämisen, Norton 360 Online ei ehdi suorittaa automaattista optimointia. Jos sammutat tietokoneen, kun optimointi on käynnissä, Norton 360 Online aloittaa optimointiprosessin uudelleen, kun käynnistät tietokoneen.

Ajasta säännöllinen optimointi.

Norton 360 Online optimoi automaattisesti kiintolevytilaa tarpeen mukaan. Voit myös asettaa aikataulun optimoinnille.

Poista suuret, tarpeettomat tiedostot.

Suuret tiedostot ovat usein pirstaleisempia kuin pienemmät tiedostot. Nämä fragmentoituneet tiedostot vaikuttavat tietokoneen suorituskykyyn.

Tietoturva- ja suorituskykytarkistusten ajastaminen

Pysyvien levyjen optimointi manuaalisesti

Tietoja optimoinnin tehokkaasta käytöstä

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958042_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011