Pysyvien levyjen optimointi manuaalisesti

Tietokoneen kiintolevyjen optimointi voi parantaa tietokoneen suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Norton 360 Online tarkistaa kiintolevyt automaattisesti niiden pirstoutuneisuuden arvioimiseksi ja optimoi ne, jos ne ovat yli 10-prosenttisesti pirstoutuneita. Voit tarkistaa koska tahansa viimeisimmistä raporteista, onko optimointi tarpeen.

Levyn optimointi voidaan suorittaa ainoastaan silloin, kun levytilasta vähintään 15 % on vapaana.

Jotkin ohjelmat (esim. videoeditointiohjelmat tai muut runsaasti levytilaa vaativat ohjelmat) toimivat tehokkaammin, jos levyt on optimoitu. Jos et halua odottaa, että Norton 360 Online suorittaa automaattisen optimoinnin, voit optimoida levyt manuaalisesti.

Levyn optimointia ei voida suorittaa tietokoneessa, jossa on SSD-asema.

Kiintolevyjen optimointi manuaalisesti

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita levyn optimoint.

2. Kun toiminto on valmis, valitse Optimointi -ikkunasta Sulje.

Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Tietoja levyjen ja tiedostojen pirstoutuneisuudesta

Tietoja levyn uudelleenjärjestämisestä

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958039_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011