Tarkistuksen suorittaminen tarpeettomien tiedostojen poistamiseksi

Puhdistustarkistus etsii tietokoneen kiintolevyltä tilapäisiä ja käyttämättömiä tiedostoja parantaakseen tietokoneen suorituskykyä ja lisätäkseen käytettävissä olevaa levytilaa. Norton 360 Online poistaa automaattisesti väliaikaiset ja käyttämättömät tiedostot tietokoneelta.

Monet toiminnot, kuten runsas verkkosivujen selailu tai useiden uusien ohjelmien asentaminen, luovat tilapäisiä tiedostoja. Tilapäistiedostot voi poistaa manuaalisella puhdistustarkistuksella.

Levytilan vapauttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen optimointi ja Suorita tiedostojen poistaminen.

2. Kun toiminto on valmis, valitse Optimointi -ikkunasta Sulje.

Tietoja levyn uudelleenjärjestämisestä

Rekisterin puhdistuksen suorittaminen

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958036_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011