Tietoja palomuurin asetuksista

Norton 360 Online -ohjelmiston palomuuri valvoo tietokoneen internet-yhteyttä ja suojaa tietokonetta ei-toivotuilta yhteydenotoilta ja luvattomalta käytöltä.

Seuraavat välilehdet ovat valittavissa palomuurin asetukset -ikkunassa:

Perusasetukset

Voit aktivoida yleiset palomuuriominaisuudet ja mukauttaa portit, joita tietokone käyttää verkkosivujen katseluun

Perusasetuksien avulla voit valvoa sitä, miten palomuuri käsittelee harvinaisia protokollia ja edestakaista verkkoliikennettä tietokoneella. Perusasetusten mukaan palomuuri sallii tai estää saapuvat ja lähtevät yhteydenottoyritykset ja resurssien jaon tietokoneen kanssa. Voit myös antaa palomuurin valvoa lähteviä ja saapuvia yhteydenottoyrityksiä estetyiltä ja käyttämättömänä oleviltä tietokoneen porteilta perusasetusten avulla.

Ohjelmasäännöt

Voit määrittää asetukset Internetiä käyttäville ohjelmille.

Liikennesäännöt

Voit määrittää, miten palomuuri käsittelee saapuvia ja lähteviä verkkoyhteyksiä

Asetuksiin voi tehdä muutoksia tiettyjen yhteydenottojen sallimiseksi tai estämiseksi.

Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus

Estää luvattoman käytön yritykset ja suojaa selainta haittasivustojen hyökkäyksiltä.

Tietokoneen voi suojata ladattavien tiedostojen mahdollisilta uhilta käyttämällä välilehdellä olevaa Lataustiedot -toimintoa. Toiminto tukee ainoastaan Internet Explorer- ja Firefox-selaimilla sekä HTTP-protokollan välityksellä tehtyjä latauksia.

Lisäasetukset

Voit aktivoida älykkään palomuurin lisäsuojausasetukset.

Lisäasetuksissa voit kytkeä päälle tai pois päältä automaattisen ohjelmanhallinnan. Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää internet-yhteyden asetukset automaattisesti ohjelmille, jotka käyttävät internet-yhteyksiä ja jotka suoritetaan ensimmäistä kertaa.

Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen -vaihtoehto on valittavissa vain, kun automaattinen ohjelmanhallinta on käytössä. Norton 360 Online -ohjelman Automaattinen IPv6 NAT Traversal -liikenteen oppiminen on toiminto, jolla voidaan hallita Teredoa käyttävää verkkoliikennettä.

Kun olet kytkenyt automaattisen ohjelmanhallinnan pois päältä, voit kytkeä Lisätapahtumien valvonnan päälle. Voit määrittää internetin käyttöasetukset internetiä käyttäville ohjelmille, jotka käynnistyvät ensimmäisen kerran, käyttämällä Lisätapahtumien valvonnan valintoja.

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Tietoja Luvattoman käytön eston ja selaimen suojauksen asetuksista

Tietoja älykkään palomuurin lisäasetuksista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6946316_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011