Tietoja virustorjunta-asetuksista

Norton 360 Online suojaa aina tietokoneen tunnetuilta viruksilta ja uusimmilta virusesiintymiltä. Virustorjunnan asetukset etsivät viruksia ja vakoiluohjelmia sekä muita uhkia ja joko asettavat ne karanteeniin tai poistavat ne.

Virustorjunnan asetukset suojaavat tietokoneen tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan. Erityyppiset tarkistukset, kuten Tietokoneen tarkistus, Sähköpostin tarkistus ja Pikaviestiohjelman tarkistus, havaitsevat ja estävät kaikki virustartunnat.

Virustorjuntatoiminnot saavat uusimmat virusmääritykset tietoturvapäivitysten välityksellä ja suojaavat tietokoneen näiltä uusilta tietoturvauhilta.

Voit käyttää seuraavia virustorjunnan asetuksia:

Automaattinen suojaus

Automaattisen suojauksen asetuksilla ohjataan tietokoneesi tarkastuksia ja valvontaa.

Ne suojaavat tietokonetta etsimällä jatkuvasti viruksia ja muita tietoturvariskejä. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Reaaliaikainen suojaus

Reaaliaikainen suojaus -toiminto suojaa tietokonetta etsimällä jatkuvasti viruksia ja muita tietoturvariskejä.

• Käynnistyksenaikainen suojaus

Voit käyttää Käynnistyksenaikainen suojaus -toimintoa parantamaan tietokoneen tietoturvatasoa käynnistyshetkestä lähtien. Toiminto takaa entistä paremman turvan, sillä se suorittaa kaikki tietokoneen suojaamiseen tarvittavat komponentit heti, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

Tarkistukset ja riskit

Tietokoneen tarkistukset -asetusten avulla voit mukauttaa tarkistuksia, jotka Norton 360 Online suorittaa tietokoneessa.

Voit käyttää seuraavia Tarkistukset ja riskit -valintoja:

• Tietokoneen tarkistus

Norton 360 Online -ohjelma antaa suorittaa erityyppisiä tarkistuksia tietokoneen kaikkien virustartuntojen havaitsemiseksi ja estämiseksi.

Voit käyttää useita tietokoneen tarkistusta koskevia valintoja ja näin ollen mukauttaa tarkistukset, joita Norton 360 Online suorittaa tietokoneella. Voit myös määrittää, miten pakatut tiedostot ja Microsoft Office -asiakirjat tarkistetaan.

• Suorituskykyprofiilien tarkistus

Voit määrittää suorituskykyprofiilin tarkistusasetusten avulla sen, miten Norton 360 Online -ohjelma tarkistaa tietokoneesi. Määritys perustuu tiedostojen digitaaliseen allekirjoitukseen ja luottamustasoon.

• Suojatut portit

Norton 360 Online suojaa sähköpostiohjelman POP3- ja SMTP-portteja.

Voit määrittää sähköpostisuojauksen manuaalisesti POP3- ja SMTP-porteille. Jos internet-palveluntarjoajalta saamasi sähköpostiohjelman SMTP- ja POP3-porttien numerot eroavat oletusarvoisista SMTP- ja POP3-porttien numeroista, sinun on suojattava portit Norton 360 Online -ohjelman määrityksillä.

• Sähköpostin virustarkistus

Sähköpostin virustarkistus suojaa sähköpostin liitetiedostojen mukana lähetetyiltä ja vastaanotetuilta uhilta.

Tällä vaihtoehdolla voit määrittää, miten Norton 360 Online -ohjelman on toimittava, kun se tarkistaa sähköpostiviestejä. Valitsemiesi asetusten perusteella Norton 360 Online tarkistaa lähettämäsi ja vastaanottamasi sähköpostiviestit automaattisesti.

• Pikaviestiohjelmien tarkistus

Pikaviestiohjelmien tarkistus -valinnalla voit mukauttaa sitä, miten pikaviestiohjelmien välityksellä saamasi tiedostot tarkistetaan.

Voit valita tuetuista pikaviestiohjelmista ne, joiden välityksellä voit vastaanottaa tiedostoja. Norton 360 Online -ohjelma tarkistaa tiedostot, jotka vastaanotat valituista pikaviestiohjelmista.

• Ohitukset/matalat riskit

Ohitusvalinnoissa voit määritellä kohteet, jotka haluat Norton 360 Online -tarkistusten ohittavan. Kohteet voivat olla esimerkiksi kansioita, tiedostoja tai asemia. Tarkistukset, allekirjoitukset ja matalan riskin kohteet ovat kohteita, jotka voidaan ohittaa tarkistuksissa

Ohitusvalintojen avulla voit valita, mitä riskiluokkia haluat Norton 360 Online -ohjelman havaitsevan.

Ohitukset heikentävät suojauksen tasoa, eikä niitä tulisi käyttää, jos siihen ei ole erityistä tarvetta.

• Insight-suojaus

Insight-verkontarkistus käyttää pilvitekniikkaa. Tässä tekniikassa web-etäpalvelin sisältää viimeisimmät virusmääritykset. Norton 360 Online tarkistaa tietokoneen viimeisimpien tietoturvauhkien varalta. Kun Norton 360 Online suorittaa Insight-verkontarkistuksen, se käyttää virusmäärityksiä, jotka ovat saatavilla sekä paikallisesti että Pilvi-järjestelmässä. Norton 360 Online tarjoaa ylimääräistä suojaa, sillä se käyttää uusimpia Pilvi-järjestelmän määrityksiä niiden määritysten lisäksi, jotka ovat saatavilla paikallisesti tietokoneellasi.

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma ja päivitykset

Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma suojaa tietokoneen tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Norton 360 Online -ohjelma suojaa tietokonetta uusimmilla ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksillä. Vaihtoehdot ovat:

• Vakoiluohjelmien torjuntaohjelma

Vakoiluohjelmien torjunta suojaa tietokoneen tietoturvariskeiltä, jotka voivat vaarantaa henkilökohtaiset tiedot ja tietoturvan.

Voit päättää tämän valinnan avulla, mitä riskiluokkia haluat Norton 360 Online-ohjelman havaitsevan manuaalisessa, sähköpostin ja pikaviestiohjelman tarkistuksessa.

• Päivitykset

Norton 360 Online -ohjelma suojaa tietokonetta uusimmilla ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksillä. Määrityspäivityksiä hyödyntämällä Norton 360 Online tunnistaa tietyt virukset ja muut tietoturvauhat ja ilmoittaa niistä käyttäjälle.

Määritelmäpäivityksistä saa viimeisimmät virusmääritykset, joiden avulla tietokone suojataan uusimmilta tietoturvauhilta.

Norton 360 Online -ohjelman asetuksien mukauttaminen

Tietoja automaattisen suojauksen asetuksista

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Tietoja vakoiluohjelmien torjuntaohjelman ja päivitysten asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6946313_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011