Tietoja tietokoneen optimoinnista

Norton 360 Online tarjoaa täydellisen suojan tietokoneelle. Tähän kuuluu Tietokoneen optimointi -toiminto, joka parantaa tietokoneen suorituskykyä. Tietokoneen optimointi pitää tietokoneen suorituskyvyn huipussaan.

Norton 360 Online tehostaa tietokoneen toimintaa monin eri tavoin, esimerkiksi optimoimalla kiintolevyn ja poistamalla tarpeettomat tilapäistiedostot.

Tietokoneen optimointi etsii ja korjaa yleiset tietokoneongelmat, poistaa tarpeettomat evästeet ja tiedostot ja eheyttää kiintolevyn tietokoneen toiminnan tehostamiseksi.

Tietoja levyjen ja tiedostojen pirstoutuneisuudesta

Tietoja levyn uudelleenjärjestämisestä

Tietoja täydestä suojauksesta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6943873_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011