Kuukausiraportin tarkastelu

Kuukausiraportti näyttää sinulle, miten Norton 360 Online suojasi tietokonetta viimeisen 30 päivän aikana. Tämä raportti sisältää erilaisia toimenpiteitä, joita Norton 360 Online suoritti tietokoneen suojaamiseksi.

Kuukausiraportti antaa tietoa seuraavista toimenpiteistä:

• Norton 360 Online-ohjelman tietokoneella havaitsemien uhkien kokonaismäärä.

• Käyttämiesi tietojenkalastelusivustojen ja todennettujen verkkosivustojen kokonaismäärä.

• Varmuuskopioitujen tiedostojen kokonaismäärä.

• Poistettujen ei-toivottujen tiedostojen ja vanhentuneiden Windows-rekisterin merkintöjen kokonaismäärä.

Jos et halua, että Norton 360 Online näyttää kuukausiraportin automaattisesti, voit tehdä yhden seuraavista toimenpiteistä:

• Valitse Nortonin kuukausiraportti -ikkunassa Älä näytä kuukausiraporttia automaattisesti -vaihtoehto.

• Ota pois käytöstä Hallinta-asetukset -ikkunassa Kuukausiraportti -vaihtoehto.

Kuukausiraportin tarkastelu

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Napsauta Tehtävät -ikkunassa Tarkista kuukausiraportti.

3. Valitse Sulje.

Tietoja kuukausiraportista

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6943864_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011