Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Kun järjestelmä kohtaa uhan tai riskin, tuote näyttää suojauksen tilan pääikkunan yläosassa. Kun tilailmaisin näyttää tilan, voit parantaa suojauksen tilaa tekemällä tilanteen mukaisia toimenpiteitä. Suojaus perustuu tietokoneelle asennettuihin ohjelmiin. Voit parantaa suojaustasoa varmistamalla, että asennetut ohjelmat ovat ajan tasalla.

Kun järjestelmän tilaksi tai suojausluokan tiloiksi on merkitty Riskialtis tai Huomiota, voit ratkaista turvallisuusongelmat suoraa pääikkunasta.

Suojauksen tilan ilmaisimiin vastaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Korjaa nyt.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman tilasta

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta