Tietoja Norton 360 Online -kuvakkeesta

Kun Norton 360 Online -ohjelma asennetaan, se asettaa ilmaisinalueen oikeaan reunaan kuvakkeen. Kuvake ilmaisee tietokoneen kulloisenkin tilan. Norton 360 Online tuo näyttöön piirretyn kuvakkeen, kun se korjaa ongelmia, varoittaa sinua tai ilmoittaa sinulle kiireisistä tapauksista.

Voit tarkastella ilmaisinalueella seuraavia tuotteen Norton 360 Online kuvakkeita:

Kuvake, jossa on vihreä valintamerkki

ilmaisee, että tietokone on täysin turvattu

Kuvake, jossa on oranssi huutomerkin kuva

Ilmaisee, että tietokoneen suojauksessa on ongelmia, jotka vaativat huomiotasi

Kuvake, jossa on punainen rasti

Ilmaisee, että tietokoneen suojauksessa on on ongelmia, jotka vaativat välitöntä ratkaisua

Kuvake, jossa on sirpin muotoinen reuna

Ilmaisee, että Hiljainen tila on päällä

Tämä kuvake näyttää myös nykyisen suojaustilan merkin.

Kun kuvaketta napsauttaa hiiren kakkospainikkeella, näkyviin tulee Norton 360 Online -ohjelmiston pikavalikko. Voit valita jonkin pikavalikon kohteista, jos haluat avata Norton 360 Online -ikkunan, korjata Norton 360 Online -ohjelmiston havaitseman ongelman tai hakea lisäohjeita.

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6943858_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011