Norton-verkkokauppatilauksen tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi, jotta voit tarkastella tilauksesi tietoja.

Valitse pyydettäessä Vahvista tilaus. Lisätietoja saat artikkelista Näkyviin tulee ilmoitus "Vahvista ostoksesi" Norton-tilille kirjautuessani.

2. Voit tarkastella tilauksen tietoja tilausta napsauttamalla. Tilausten yleiset tilat ja niiden merkitys:

• Valmis - Maksusi on saapunut ja tilauksesi on valmis. Voit joko ladata tuotteesi, tilauksesi on päivitetty tai sinulle on annettu uudistamiskoodi.

• Hyvitetty - Tilauksesi on hyvitetty.

• Peruutettu - Tilauksesi on peruutettu. Luottokorttiasi ei ole veloitettu.

3. Jos tilaustasi ei näy Norton-tililläsi, voit lukea lisää tilausten käsittelyajoista artikkelista Tilauksen tai tuotteen tilaaminen Norton-verkkokaupasta käyttämällä verkkopankkia tai rahasiirtoa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v68388070_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 25/04/2018