Mitä tehdä, kun ohjelma kehottaa uusimaan Norton-palvelun

Jos Norton-palvelusi on vanhentunut, tilaus on uusittava joko uudella tuotetunnuksella tai uudistamiskoodilla. Saat uudistamiskoodin, kun uusit nykyisen tilauksesi.

Norton-tilauksen uusiminen

Jos hankit uuden tilauksen, saat uuden tuotetunnuksen. Palvelu on aktivoitava tuotetunnuksella.

Jos olet hiljattain uusinut Norton-tilauksen tai hankkinut uuden tilauksen, mutta tuote kehottaa uusimaan sen, toimi seuraavasti:

Et voi käyttää Norton-palvelun aktivoimiseen eri Norton-palvelun tuotetunnusta tai uudistamiskoodia. Et esimerkiksi voi aktivoida Norton 360 -palvelua Norton Internet Security -palvelun tuotetunnuksella tai uudistamiskoodilla. Lisäksi kaksi saman Norton-palvelun eri versiota käyttäytyvät kuin kaksi eri palvelua. Esimerkiksi Norton 360 ja Norton 360 Premier ovat eri palveluja.

Jos tuotetunnus tai uudistamiskoodi liittyy tietokoneelle asennettuun Norton-palveluun, voit aktivoida palvelusi käyttämällä sen tuotetunnusta tai uudistamiskoodia.

Jos tuotetunnus tai uudistamiskoodi ei liity tietokoneellesi asennettuun Norton-palveluun, toimi seuraavasti:

Jos olet päivittänyt olemassa olevan Norton-palvelusi uusimpaan versioon, sinun on poistettava olemassa olevan palvelun asennus tietokoneelta sekä ladattava ja asennettava päivitetty Norton-palvelu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v68204730_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 19/06/2017