Norton 360 -järjestelmävaatimukset

Nykyisen Norton 360 -ohjelmaversion järjestelmävaatimukset. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

Järjestelmävaatimukset

Jotta Norton 360 -ohjelman asennus onnistuisi, tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Käyttöjärjestelmät

• Microsoft Windows® 10/ (kaikki versiot)

• Microsoft Windows® 10 S mode -tilassa (32- tai 64-bittinen tai ARM32) versio 1803 tai sitä uudempi.

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot). Kaikki suojaustoiminnot eivät ole saatavilla Windows 8:n aloitusnäytön selainsovelluksiin.

• Microsoft Windows 7 (kaikki versiot) ja vähintään Service Pack 1

Laitteisto

• Suoritin

• Windows 10/8/7/: 1 GHz

RAM-muisti

• Windows 10: 2 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

• Windows 8 / Windows 7: 1 Gt (Recovery Tool vaatii vähintään 512 Mt RAM-muistia)

Kiintolevytila

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 tai uudempi versio (32- ja 64-bittinen)1, 2

• Mozilla Firefox® (32- ja 64-bittinen)2

• Google Chrome™ (32- ja 64-bittinen)2

• Microsoft Edge®2

Sähköpostipalvelut

Norton 360 tukee sähköpostin tarkistusta kaikissa POP3- ja SMTP-yhteensopivissa sähköpostipalveluissa.

Roskapostin eston tuki

Roskapostin estoa tuetaan seuraavassa sähköpostipalvelussa:

• Microsoft Outlook 2003 tai uudempi

• 1 Kaikki suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Microsoft Internet Explorer 10.0 -selaimessa ja sitä uudemmissa selainversioissa.

2Symantecin tarjoamana palvelukautesi aikana.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v68086677
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, iOS, Android
Muokattu viimeksi: 21/06/2019