Norton ei asennu, kun lataustenhallinta käynnistetään

Ongelma ilmenee asennettaessa uuta Norton-tuotetta vanhan Norton-tuotteen tilalle. Ongelman voi ratkaista poistamalla vanhan Norton-version asennuksen ja asentamalla uuden version.

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67735351_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/09/2017