Virhe: "5013,3"

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

3. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

6. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Ota mukaan rootkit-tiedostojen tarkistus (tietokone on käynnistettävä uudelleen).

7. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

VAIHE 2

Ota Norton-tuotteen peukalointisuojaus käyttöön

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Siirry Pikaohjaimet -kohtaan ja lisää valinta kohtaan Nortonin peukalointisuojaus.

4. Valitse Sulje.

VAIHE 3

Ota perussuodatusmoduuli käyttöön.

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

services.msc

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Etsi Palvelut -ikkunan Nimi -sarakkeesta Perussuodatusmoduuli ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Varmista, että Käynnistystavan oikealla puolella lukee Automaattinen.

Jos käynnistystapa ei ole Automaattinen, valitse pudotusvalikosta Automaattinen.

5. Tarkista, lukeeko Palvelun tilan oikealla puolella Käynnistetty.

Jos Palvelun tila ei ole Käynnistetty, valitse Käynnistä.

6. Valitse OK.

7. Sulje Palvelut -ikkuna.

8. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos näkyviin tulee edelleen virhe tai et löydä Perussuodatusmoduuli -palvelua, siirry vaiheeseen 4.

VAIHE 4

Työkalun lataaminen ja suorittaminen

Korjaustyökalu ei ole yhteensopiva Windows XP:n kanssa. Windows XP -käyttäjien on otettava yhteyttä Norton-tukeen.

1. Lataa korjaustyökalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

2. Työpöydällä kaksoisnapsauta BaseFilterEngineFix.exe -tiedostoa.

Suorittamalla työkalun hyväksyt käyttösopimuksen.

3. Jos saat kehotuksen asentaa .NET Framework 3.5 -ominaisuuden, valitse Lataa ja asenna tämä ominaisuus.

4. Valitse Perussuodatusmoduulin korjaus -ikkunasta Ota korjaus käyttöön.

Korjaustyökalu korjaa asiaankuuluvat perussuodatusmoduulin rekisteriavaimet.

5. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67301753_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/03/2018