Mac-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin tilauksen uusiminen uudistamiskoodilla

Kun Mac-laitteisiin tarkoitetun Norton-tuotteesi tilaus on vanhentunut tai pian vanhenemassa, näkyviin tulee tilauksen vanhenemisilmoitus. Jos sinulla on jo tilauksen uudistamiskoodi, voit uusia tilauksen koodin avulla. Jos sinulla ei ole tilauksen uudistamiskoodia, voit uudistaa tilauksen Norton-verkkokaupassa.

Noudata seuraavia ohjeita tilanteesi mukaan:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v66500809_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 15/11/2018