Toisen Norton Anti-Theft -käyttöoikeuden lisääminen

Jos olet ostanut ylimääräisen Norton Anti-Theft -käyttöoikeusavaimen, voit käyttää tätä avainta laitteidesi suojaamiseen Norton Anti-Theft -palvelulla.

Jos olet Norton Mobile Security -ohjelman käyttäjä, Lisää laite -valinta ei ole käytettävissä, koska Norton Mobile Security -käyttöoikeus antaa sinulle oikeuden asentaa Norton Anti-Theft -ohjelman ainoastaan Android-laitteeseen. Jos haluat ostaa Norton Anti-Theft -käyttöoikeuden PC-tietokoneelle, katso Norton Anti-Theft -palvelun käyttöoikeuden hankkiminen

Toisen Norton Anti-Theft -käyttöoikeuden lisääminen

1. Käynnistä verkkoselain ja siirry osoitteeseen https://antitheft.norton.com

2. Valitse Norton Anti-Theft -sivulla Kirjaudu sisään tästä.

3. Kirjaudu avautuvalla sivulla tilillesi Norton-tilisi tunnuksia käyttäen.

4. Valitse Norton Anti-Theft -sivulta Lisää laite.

5. Valitse Norton Anti-Theft -palvelun määrittäminen -sivulta Lisää Norton Anti-Theft -käyttöoikeus.

6. Kirjoita tuotetunnus Lisää Norton Anti-Theft -käyttöoikeus -sivun Tuotetunnus -ruutuun.

7. Valitse Vahvista.