Virhe: (8921,248) "Norton LiveUpdate -palvelimeen ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista internet-yhteytesi"

Korjaa ongelma lataamalla tuoreimmat virusmääritykset Intelligent Updater -toiminnon avulla.

VAIHE 1

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Norton-tuotteesi nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-version mukainen määritysjoukko.

Norton-tuotteen versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126- 020- v5i32.exe

Esimerkki: 20170126- 020- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v65564388_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 14/09/2017