Virhe: (8921,252) "Yhteyttä ei voida muodostaa Norton LiveUpdate -palvelimeen…"

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun järjestelmäongelmaan tai käyttökatkokseen.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset."

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

LiveUpdate-toiminnon määrittäminen tunnistamaan asetukset automaattisesti

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Hallinta-asetukset.

4. Valitse Hallinta-asetuksissa Verkon välityspalvelimen asetukset -kohdan vierestä Määritä.

5. Napsauta Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunassa Automaattinen määritys kohtaa Tunnista asetukset automaattisesti.

6. Napsauta Käytä. Napsauta OK.

7. Valitse Sulje.

8. Suorita LiveUpdate uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v65564250_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/03/2018