Saan virheilmoituksen suorittaessani LiveUpdaten

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen 24 tunnin jälkeen

• LiveUpdate-palvelimilla on tällä hetkellä ajoittaisia häiriöitä. Ongelma ratkaistaan pian. Odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

Virhe saattaa ilmetä, kun LiveUpdate suoritetaan manuaalisesti. LiveUpdate lataa nämä päivitykset automaattisesti, ja usein päivitysten lataus on onnistunut siihen mennessä, kun LiveUpdate suoritetaan uudelleen manuaalisesti.

Jos Nortonin virusmääritykset ovat vanhentuneet, voit päivittää ne Intelligent Updater -toiminnon avulla.

VAIHE 2

Virusmääritysten päivämäärän tarkistaminen

1. Käynnistä Norton-tuote.

2. Tee jokin seuraavista toimista Norton-tuotteen mukaan:

• Norton AntiVirus tai Norton Internet Security: Tarkista Norton -tuoteikkunan LiveUpdate -kohdasta Viimeisen päivityksen ajankohta.

• Norton 360: Valitse Norton-tuoteikkunastaTietoturva. Tarkista Suorita LiveUpdate -kohdasta, Määritykset päivitetty -kohdasta aika.

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos aikaa on jäljellä alle päivä, odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

• Jos aikaa on kulunut enemmän kuin päivä, siirry vaiheeseen 3 ja päivitä virusmääritykset Intelligent Updater -toiminnolla.

VAIHE 3

Virusmääritysten päivittäminen

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:

• Windows 8/7/Vista/XP, 32-bittinen versio: Napsauta Tiedostonimi -kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i32.exe. Esimerkki: 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 8/7/Vista, 64-bittinen versio: Siirry 64-bittiseen Ympäristö-osioon ja napsauta Tiedostonimi -kohdassa olevan luettelon ensimmäistä tiedostoa. Tiedoston nimen alussa näkyy vuosi, ja sen lopussa näkyy v5i64.exe. Esimerkki: 20090922-017-v5i64.exe

3. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

4. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

Jos saat edelleen virheilmoituksen LiveUpdate-päivitystä suoritettaessa, odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.