Poista varmuuskopiosarja

Voit poistaa tiedostoja varmuuskopiosarjasta, jos ne eivät ole enää hyödyllisiä ja jos varmuuskopiointisijainnin tila on rajoitettu. Voit vapauttaa tallennustilaa poistamalla tarpeettomat tiedostot.

Kun varmuuskopioituja tiedostoja poistetaan, Norton 360 Online näyttää valitun varmuuskopiosarjan varmuuskopioitujen tiedostojen poistamisen etenemisen.

Myös poistettavaan vaarmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi-välilehti poistuvat näkyvistä.

Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

Poista varmuuskopiosarja

Voit poistaa varmuuskopiosarjan.

Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot

Voit poistaa varmuuskopiosarjan ja varmuuskopiosarjan sisältämät tiedostot.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v65073051_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011