Virhe: (8920,227) "Norton LiveUpdate ei pystynyt asentamaan päivitystä"

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Määritä LiveUpdate-välityspalvelinasetukset

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Hallinta-asetukset.

4. Valitse Hallinta-asetuksissa Verkon välityspalvelimen asetukset -kohdan vierestä Määritä.

5. Valitse Verkon välityspalvelimen asetukset -ikkunan Välityspalvelimen asetukset -kohdasta Käytä välityspalvelinta HTTP-yhteyksille.

6. Kirjoita välityspalvelimen osoite ja portti.

7. Jos välityspalvelimen käyttö edellyttää todennusta, valitse Palomuuri tai välityspalvelin edellyttää valtuustarkistusta ja anna käyttäjänimesi ja salasanasi.

8. Napsauta Käytä. Napsauta OK.

9. Valitse Sulje.

10. Suorita LiveUpdate uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v65072996_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/03/2018